Selçuklu Belediyesi'nden Teknoloji Alaninda Konya'da Bir Ilk Daha

Belediyecilik hizmetlerinde sundugu basarili e-Belediye uygulamalari ile birçok ödül alan Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, vatandaslara bir kolaylik daha sagliyor. Kullanicilar artik e-Belediye sistemi üzerinden kullanici sicili olusturmadan e-Devlet uygulamasi ile de giris yaparak ulasabilecek.

Selçuklu Belediyesi'nden Teknoloji Alaninda Konya'da Bir Ilk Daha
Selçuklu Belediyesi, belediye hizmetlerini daha hizli yürütmek ve kolaylastirmak için sundugu yenilikçi, modern, teknolojik ve kolay erisim saglayan elektronik uygulamalarina, e-Devlet kullanici bilgileri yoluyla e-Belediye’ye ulasimi da dahil etti. Bu uygulamanin ardindan vatandaslar, e-Devlet entegrasyonu araciligiyla Selçuklu Belediyesi e-Belediye web uygulamasi bünyesindeki tüm hizmetlere kolaylikla ulasim saglayabilecek. Vatandaslar Selçuklu Belediyesi hizmet noktalarina gelmeden e-Belediye web sitesi üzerinden ulasabildikleri “Vergi/Tahakkuk Sorgulama ve Ödeme, Makbuz Dogrulama, Elektronik Belge Yönetim Sistemi Evrak Dogrulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama” gibi birçok isleme e-Devlet ile yapilan entegrasyon sayesinde, artik https://ebelediye.selcuklu.bel.tr web adresi üzerinden e-Devlet kullanici adi ve erisim bilgilerini kullanarak da ulasabiliyor.

Selçuklu Belediyesi daha önce hizmete aldigi “EPKAS, e-Eksper, e-Kat Mülkiyeti ve Irtifaki, Spor Okullari Online, e-DT (e-Dogrudan Temin)” gibi uygulamalarla da vatandaslara önemli kolayliklar saglamisti.
Kaynak: İHA