Zincirleme Kazada Bacaklari Kopan Genç Hastanede Hayatini Kaybetti

Bolu Dagi Tüneli’nde 18 aracin karistigi ve 31 kisinin yaralandigi zincirleme trafik kazasinda bacaklari kopan 16 yasindaki genç, hastanede hayatini kaybetti. Kazada agir yaralanan 8 aylik bebegin ise yogun bakimda verdigi yasam savasi sürüyor.

Zincirleme Kazada Bacaklari Kopan Genç Hastanede Hayatini Kaybetti
Kaza, dün saat 15.00 siralarinda TEM Otoyolu Bolu Dagi Tüneli Istanbul yönünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine seyir halinde olan bir otomobil tünel içerisinde buzlanma sebebiyle kontrolden çikarak bariyerlere vurduktan sonra orta seritte kaldi. Otomobile çarpmamak için fren yapan 2 otobüs, 6 tir ve 10 otomobil zincirleme trafik kazasina sebep oldu. Kazada 2’si agir olmak üzere 31 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 saglik, AFAD, UMKE, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilardan 17’si Düzce ve Bolu’daki hastanelere kaldirilirken, 14’ünün tedavisi ayakta yapildi. Kazada bacaklari kopan ve agir yarali olarak Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilan Dogan Basaran (16), doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybetti.

Ailesi bebeklerinden gelecek iyi haberi bekliyor

Kazada agir yaralanan 8 aylik bebegin ise Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin yogun bakim ünitesinde tedavisi sürüyor. Bebegin hastanede bekleyen ailesi, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor.
Kaynak: İHA