Motokurye Ve Agabeyi Tartistiklari Taksiciyi Yumruklayip Demir Sopayla Aracini Parçaladi

Denizli’de hatali sollama nedeniyle trafikte tartistigi taksicinin önüne kiran motokurye ve agabeyi dehset saçti. Yumruk yedikten sonra eline aldigi demir sopayla içinde yolcularin bulundugu taksiye defalarca vuran motokuryenin çagirdigi agabeyi taksiciyi darp etti.

Motokurye Ve Agabeyi Tartistiklari Taksiciyi Yumruklayip Demir Sopayla Aracini Parçaladi
Olay, Pamukkale ilçesi Çamlaralti Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taksi soförü Mehmet Fuat Çotak, arkadasi olan iki kadin yolcusunu alarak gitmek istedikleri yere dogru hareket etti. Fuat Çotak’in gidecegi konuma metreler kala kisa süre önce sollama nedeniyle trafikte tartistigi kendisine kizan motokurye H.P. makas atarak isiklarda durdu. Motosikletten inen H.P. ile takside bulunan sürücü ve yolcular arasinda tartisma çikti. Bu esnada araçtan inen kadin yolcu, acelelerinin oldugunu belirtti.

H.P’nin motosikletini çekmemesi üzerine sinirlenen kadin motoru yere düsürdü. Küfüler savuran H.P.’ye taksi sürücüsü Çotak yumruk atti. Öfkeyle ayaga kalkarak motora yönelen H.P.’yi gören yolcu ve soför araca binerek kapilari kapatti. Eline demir sopa alan H.P. defalarca araca vururken, bir yandan da telefonla agabeyini aradi. Bu esnada ihbarda bulunan yolcular, korku dolu anlar yasadi. Olay yerine gelen polisler ile konusan H.P. sakinlestirilmeye çalisilirken, sonradan olay yerine gelen agabeyi ise takside oturan Çotak’i yumrukladi. Çotak kanlar içinde kalirken, H.P. ve agabeyi gözaltina alindi.

“Agabeyi geldi ve çok saglam bir sekilde yumruk atti”

Olayin sollama nedeniyle basladigini ve korku dolu anlar yasandigini belirten taksi soförü Çotak, “Benim iki tane bayan yolcum vardi ve ayrica bunlar arkadasimdi. KYK isiklarinda bir motorcuyu solladim ama sol seritten gidiyordu ama ortalamisti yolu. Isiklara yaklasirken sifira sifir makas atti. Allah’tan araba direkt durdu, yoksa çarpiyordum. Meger o bilerek yapmis bunu. Araçtan indi direkt yanima geldi. Oysa benim sollamami kafaya takmis, durmadan önüme onu koydu. Ama garipsiyoruz yani yolcular da ayni sekilde. ’Tamam, kusura bakma, uzatmayalim çek motorunu, acelemiz var’ dedim. Uzattikça uzatti ve yolcum buna sinir olarak çikti disariya. Sahsin yanina gitti, motoru çekmesini birkaç kere söyledi.

’Çekmeyecegim lan’ deyince yolcum motoru devirdi. Kadin yolcuya küfür etmeye basladi ve ben yumruk attim arkadasa. Motora yönelip bir sey çikaracagini anlayinca araca bindik. Levyeye benzer bir sey çikardi ve araca vurmaya basladi.

Aynayi ve rüzgarligi kirinca camlara vurdu ve Allah’tan kiramadi. En son artik bunun agabeyi falan geldi. Ben ona bir sey söyledigim an arabada oturdugum sirada agabeyi geldi ve çok saglam bir sekilde yumruk atti. Ardindan olay bu sekilde tamamlandi" dedi.

Kaynak: İHA