Yozgat'ta 2021 Yili Çalismalari Degerlendirildi

Yozgat’ta kaymakamliklar, kamu ve kurumlarin 2021 yilinda gerçeklestirilen çalismalari ve 2022 yilinda planlanan proje ve faaliyetlerin degerlendirme toplantisi Vali Ziya Polat baskanliginda yapildi.

Yozgat'ta 2021 Yili Çalismalari Degerlendirildi
Yozgat Valiligi konferans salonunda yapilan toplantida kaymakamlar, ilçelerinde yapilan ve yapilacak çalismalari slayt gösterisi esliginde anlatarak degerlendirmelerde bulundu.

Toplanti sonrasi açiklamalarda bulunan Vali Ziya Polat, ilçelerde yapilan projelerle ve çalismalarla ilgili bilgi aldiklarini söyledi.



2022 yili projeleriyle ilgili fikir alisverisinde bulunduklarini ifade eden Vali Polat, "Amacimiz yigitler sehri Yozgat’a katma deger katacak projeleri hayata geçirmek sürdürülebilir projeleri hayata geçirmek. Özellikle egitim konusunda gençlerimize dönük projelere, sosyal projelere agirlik verilmesi ve takip edilmesi konusunda kaymakam arkadaslarimiza il müdürlerimizden ricalarda bulunduk." dedi.

Yerköy ilçesi disinda tüm ilçelere kütüphane çalismalarinin tamamlanmak üzere oldugunu anlatan Polat, "Yerköy ilçemizde de yerini ayarladik oraya da bir kütüphane yapip her ilçemize yasayan kütüphane olusturmus olacagiz. Her ilçemizde kooperatif sözü vermistik suan 18 kadin kooperatif ile üretime basladik ve devam ediyoruz. Her ilçemizde kapali spor salonu olacak demistik insallah bu sene 3 ilçemize kapali spor salonu yapacagiz. Bu konuda Cumhurbaskani Yardimcimiz Fuat Oktay Bey’e, Adalet Bakanimiz Bekir Bozdag Bey’e milletvekillerimize ve bürokrasideki tüm hemserilerime tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA