Tokat, Sosyal Medyada Gündem Oldu

Tokat, sosyal medya platformlarinda yapilan paylasimlar ile #1MartDünyaTokatlilarGünü etiketi TT (Trend Topic) olarak gündemin ilk üç sirasinda yer aldi.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayinda düzenlenen programda Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, konusma yapti. Baskan Eroglu, ikincisi düzenlenen etkinligin destek verenlere tesekkür ederek

"Tokat’imizin güzelliklerini tüm dünya ve Türkiye’de tanitmak amaciyla sosyal mecralarda paylasim yapmak bize düsen en önemli bir görev diye düsünüyorum. Çok güzel bir ülke de ve güzel bir vatanda yasiyoruz. Böylesine güzel bir milletin aziz insanlariyiz. Tokat’imiz bu güzel cografyanin incisi diye tabir edebilecegimiz, sehitler diyari, Alimler ve fazillar yurdu, sairler yatagi olan, vatanimiz için canlarini feda eden Onbeslilerin, Gazi Osman Pasa’nin torunlariyiz. Tokat’a hizmet etmek serefin en büyügüdür. Gerçek vatanseverlik, vatana hizmet etmektir. Is ve eylemlerimizle bunu gerçeklestirmektir. Buraya gelen tüm kiymetli hemsehrilerimize emekleri, vakit ayirdiklari için tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Eroglu’nun konusmasinin ardindan, omuz halayi ve halk oyunlari ekibi sahne aldi. Programin ilerleyen saatlerinde Tokatli yerel sanatçilar sahne alirken, “Tokat’a Gitmek Gerek” türküsü ilk defa seslendirildi.
Kaynak: İHA