Tek Fiyatli Kahve Noktasi Coffy, 10. Subesini Ankara Kizilay'da Açti

Tek Fiyatli Kahve Noktasi Coffy, yerli ve milli kahve markasi olarak müsteri deneyimini hizlandiran, özellestiren ve basitlestiren teknolojik alt yapisiyla 10. subesini Ankara Kizilay’da açti.

Tek Fiyatli Kahve Noktasi Coffy, 10. Subesini Ankara Kizilay'da Açti
Tek Fiyatli Kahve Noktasi Coffy, 10. subesini Ankara Kizilay’da açarak, Türkiye’nin kahve markasi olarak müsteri deneyimini hizlandiran, özellestiren ve basitlestiren teknolojik alt yapisi, uygun fiyat yüksek kaliteli ürünleri ve güçlü franchising sistemi (isim hakki alarak dükkan açilmasi) ile hem kahve sektörüne hem kahve tutkunu tüketicilere hem de Türkiye’nin kahve kültürünün gelecegine yön vermek isteyen girisimcilere bir ilk sunuyor. Coffy, Türk kahve sektörüne yeni bir model sunan yüzde 100 yerli ve milli bir kahve markasi olarak dünyanin önde gelen kahve zincirleri arasina girmeye hazirlaniyor.

Tek Fiyatli Kahve Noktasi Coffy, Kolombiya ve Etiyopya menseli onlarca kahve çesidinin yani sira tatli ve tuzlulardan olusan taptaze atistirmaliklarini tek fiyata sunarak kaliteli kahve deneyimini ulasilabilir hale getiren bir marka olarak kahve tutkunlarinin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Kizilay’da hayata geçirilen Tek Fiyatli Kahve Noktasi Coffy’nin 10. subesinin resmi açilisi için tören düzenlendi.

Açilis törenine katilan DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, açilis konusmasi yaparak, beraberinde Domino’s Türkiye Tedarik Zinciri, Yatirimlar ve Satinalma Direktörü Muhsin Emre Çevlik ve Coffy Operasyon Grup Müdürü Mehmet Gökçe Nemli ile pasta kesti. Ardindan Coffy’nin açilisi için temsili kurdele kesimi gerçeklestirildi.

“Çok basarili bir sekilde gidiyoruz”

Saranga açiklamasinda, 25 sene boyunca Domino’s olarak Türkiye’de 620, Rusya’da ise 200 dükkan açtiklari bilgisini vererek, “Bu bilgi birikimimizle Türkiye’de büyük bir farklilik olusturabilecegimizi düsünüyoruz. Yalniz Türkiye’de degil, uluslararasi anlamda da kuvvetli bir marka olusturmak istedik. Bu fikri uzun bir dönemdir konusuyorduk. Ilk sube açilisimizi 2020 yilinda Covid-19 gibi kritik bir sürecin baslarinda gerçeklestirmemize ragmen durmadik ve 2021’de 9 Coffy subesi daha açtik. Bugün, 10. subemizle Ankara Kizilay’dayiz. Markamiz çok basarili bir sekilde ilerliyor. Bütün subelerimiz operasyonlarini kazançli bir sekilde yürütüyorlar” diye konustu.

“Coffy’nin Türkiye’ye uygun, hatta Türkiye’yi asacak uluslararasi bir marka olacagina inaniyorum”

Saranga, kaliteli kahve çesitleri barindirmasina ragmen Coffy’nin rakiplerinden yüzde 50 daha ucuz olmasinin sebeplerini söyle siraladi:

“Bunu 25 senelik tecrübe ile yapiyoruz. Bu, Coffy’nin birinci özelligi. Ikinci önemli özelligi, Türkiye gibi makroekonomik kosullarin zor, enflasyonun yüksek oldugu bir ülkede tek fiyat uygulamasi yaptik. Yani Coffy’ye girince bütün ürünleri, 9 lira 99 kurustan alabiliyorsunuz. Bu da kaliteli kahve deneyimini ulasilabilir hale getiriyor, demokratiklestiriyor. Üçüncü en önemli özelligi, Coffy’nin teknolojik altyapisi. Coffy uygulamasi su anda 100 bini askin kisi tarafindan indirildi, çok yogun bir sekilde kullaniliyor. Hiz faktörünün disinda, sadakat programlariyla da pek çok avantaj sagliyor. Dijital anlamda son derece gelismis bir yapi kurgulamis durumdayiz. Dördüncü nokta ise Coffy’nin evlere servis tarafindaki dinamizm. Coffy’nin satislarinin yüzde 35’i evlere servis ile saglanmakta ve grafik giderek yükseliyor. Coffy’nin Türkiye’ye uygun, hatta Türkiye’yi asacak uluslararasi bir marka olacagina inaniyorum.”

“2022 senesinde hedefimiz 100 subeye ulasmak”

Coffy’yi franchising ile büyütmeyi düsündüklerini dile getiren Saranga, “Açtigimiz 10 subenin 5’i bizim sirket dükkanimiz, 5’i ise franchise. Su anda bir Coffy subesini 50 ile 70 bin dolar arasi bir fiyatla açabiliyorsunuz. 2 ile 3 senede de kendini amorti ediyor. Bu konsepti genel olarak mahallenin kahvecisi olarak konumlandirdik. Çok ciddi bir franchise talebi var. Ileride her mahallede görecegiz Coffy’yi. 2022 senesinde hedefimiz 100 dükkana ulasmak” dedi.

Kaynak: İHA