Haluk Levent'ten Ukrayna'nin Konser Davetine 'Yeri Filistin Olsun' Yaniti

Sanatçi Haluk Levent, Ukrayna Büyükelçiligi’nin kendisine Jamala ile ortak konser teklifinde bulunmasi üzerine “Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halki için söyleyelim hem de iki yüzlü batinin unuttugu Ortadogu halklari için söyleyelim. Yeri de Filistin olmali” cevabini verdi.

Haluk Levent'ten Ukrayna'nin Konser Davetine 'Yeri Filistin Olsun' Yaniti
2016 yilinda Eurovision sarki yarismasinda birinci olan Kirim Türkü sarkici Jamala, Ukrayna’dan gelerek Türkiye’ye siginmisti. Ukrayna Büyükelçiligi, Haluk Levent’e Jamala ile ortak konser teklifinde bulunarak, “Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nin sürdürdügü savastan dolayi iki çocuguyla birlikte Türkiye’ye geldi. Ukrayna halki için baslattigimiz yardim kampanyamiza destek olmak adina bir konserde Jamala ile baris ve özgürlük sarkilari söylemek ister misiniz?” açiklamasi yapilmisti.

Sanatçi Haluk Levent’in cevabini sosyal medya hesabi üzerinden ekip arkadaslari duyurdu. Twitter’dan haberi duyuran ekip Levent’in su ifadeleri kaydettigini aktardi:

“Kesinlikle. Seve seve. Hem Ukrayna halki için söyleyelim hem de iki yüzlü batinin unuttugu Ortadogu halklari için söyleyelim. Yeri de Filistin olmali. Sarkilar insan ayrimi yapmaz. Sarkilar sinir dinlemez. Bu konser bence çok güzel olur.”
Kaynak: İHA