Vali Epcim Sehit Aileleri Ve Gaziler Dayanisma Dernegi'ni Ziyaret Etti

Vali Cüneyt Epcim, Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi (SAGDER)’i ziyaret etti.

Vali Epcim Sehit Aileleri Ve Gaziler Dayanisma Dernegi'ni Ziyaret Etti
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yil Dönümü ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla Vali Cüneyt Epcim, SAGDER’i ziyaret etti.

Vali Epcim, dernegin Vali Nihat Üçyildiz Caddesi Özel Idare Binasi’ndaki merkezine gelisinde SAGDER Baskani Selami Köksal ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Kemal Gümrükçü tarafindan karsilandi.

Karsilama sonrasi Vali Epcim, dernek merkezinde sehit yakinlari ve gazilerle bulustu.

Burada Baskan Köksal’dan çalismalarina iliskin bilgi alan Vali Epcim, sehit aileleri ve gazilerin taleplerini dinledi.

Bir süre dernek üyeleriyle sohbet eden Vali Epcim, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yil Dönümü dolayisiyla tüm sehitleri hayir, rahmet ve minnetle yâd ettiklerini ifade etti.

Vali Epcim, ayni sekilde gazileri de minnetle andiklarini belirterek, “Basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferi ve daha birçok savasta bu topraklar için sehit olanlari hayirla yâd ediyoruz. Dernek Baskanimiza gazi ve sehit aileleri arasinda dayanisma ve yardimlasmayi sagladigi için de tesekkür ediyoruz.” dedi.

Dernek Baskani Gazi Selami Köksal ise Vali Epcim’e sehit aileleri ve gazilere gösterdigi yakin ilgi için tesekkür etti. Devletin sehit aileleri ve gazilerin her zaman yaninda olduguna taniklik ettigini ifade eden Baskan Köksal, “Hepinizden Allah razi olsun. Sehit aileleri ve gaziler olarak tüm isteklerimiz karsilaniyor. Dernegimiz adina hepinize tesekkür ediyoruz.” diye konustu.

Günün anisina hatira fotografi çekimiyle ziyaret sona erdi.

Ziyarette Garnizon Komutani Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ramazan Yigit ile ilgili kamu kurumlarinin temsilcileri ve sehit aileleri ile gaziler yer aldi.
Kaynak: İHA