Van Büyüksehir Belediyesi 'Mobilya Ve Evlilik Hazirliklari Fuari'nda Yerini Aldi

Van Büyüksehir Belediyesi, kentte ilk defa düzenlenen Mobilya ve Evlilik Hazirliklari Fuari’ndaki yerini aldi. Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi kursiyerleri tarafindan hazirlanan yöresel elbiseler mankenler tarafindan podyumda tanitildi.

Van Büyüksehir Belediyesi 'Mobilya Ve Evlilik Hazirliklari Fuari'nda Yerini Aldi
Van Mobilya ve Evlilik Hazirliklari Fuari, Organize Sanayi Bölgesi Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapilarini ziyaretçilerine açti. Açilisa, Van Valisi ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sefik Eren, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Memet Aslan, Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özgür Can Çelik ve Ajans Asya Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Güler katildi.

Açilisin ardindan fuari gezen Van Valisi ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi kursiyerleri tarafindan hazirlanan moda defilesini izledi. Mankenler tarafindan tanitilan birbirinden güzel yöresel kiyafetler izleyicilerden tam not aldi.

Açilisi yapilan fuarin Shopping Fest gibi önemli bir organizasyonla ayni tarihte olmasinin Van için önemli oldugunu belirten Vali ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, “Bu tür fuarlar kentimiz için çok kiymetlidir. Hem esnafimiz kazaniyor hem de halkimiz yeni ürünlerle tanisiyor. Bildiginiz üzere su anda Shopping Fest gibi önemli bir organizasyonu yapiyoruz. Ilimize Iran’dan birçok misafirimiz geldi ve gelmeye devam ediyor. Inaniyorum ki Iranli misafirlerimiz fuarimiza da geleceklerdir. Bu tür organizasyonlar kentimize deger katiyor. Ekonomik anlamda da esnafimiza katki sagliyor” dedi.

Daha sonra stantlari gezen Vali Bilmez, fuara katilan firmalara bol kazanç diledi.

Vatandaslardan da ilgi gören fuarin 20 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA