Esenler'de Bilal Sonses Rüzgari Esti

Esenlerli gençler, Bilal Sonses konseriyle bahari coskuyla karsiladi. Çay ve salep ikraminin yapildigi etkinlikte gençler doyasiya eglendi.

Esenler'de Bilal Sonses Rüzgari Esti
Esenler Belediyesi tarafindan düzenlenen “Bahara Merhaba” konserinde Bilal Sonses sahne aldi. “Gençlik Atesi”nin yakildigi etkinlikte gençler, son zamanlarin sevilen ismi Bilal Sonses’in seslendirdigi sarkilara eslik etti. Gençlik konserinde gençlere dev kazanlarda sicak çay ve salep ikrami yapildi. Ayrica etkinlige katilan tüm gençlere yagmurluk ve internet paketi hediye edildi. Çok sayida gencin bahari karsiladigi konser, renkli görüntülere sahne oldu.

"Okuldan çocuklarimizi alip konsere getirdik"

Arkadasiyla birlikte çocuklarini okuldan alip konsere gelen Tuba Gençtürk, "Arkadaslarimizla geldik. Okuldan çocuklarimizi alip konsere getirdik bir degisiklik olsun diye. Hem çocuklarimizin üzerinden o stresi gitsin hem buradaki o enerjiyi atmosferi tatsinlar istedik. Belediye Baskanimizdan çok memnunuz Allah razi olsun. Bize böyle güzel etkinlikler yaptigi için bu alani bize sagladigi için çok tesekkür ederiz. Yazin da çok güzel oluyor buralar. Çok memnunuz çok tesekkür ederiz" diye konustu.

"Bilal Sonses’i sevdigim için karsidan geldim"

Anadolu yakasindan konser için geldigini ifade eden Aleyna Cengiz ise, "Arkadaslarimla geldim. Bilal Sonses’i sevdigim için karsidan geldim. Eglenecegimi düsünüyorum. O yüzden geldim. Belediye Baskanina çok tesekkür ediyorum gerçekten kendisini de çok seviyorum" dedi.

Kaynak: İHA