Karacabey'de Halk Günü Bulusmalarina Ilgi Yogun

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, halk günü bulusmalariyla vatandaslari makaminda agirlayarak sikâyet ve talepleri dinliyor.

Karacabey'de Halk Günü Bulusmalarina Ilgi Yogun
Ilçe halkiyla birebir ve yerinde çözüm maksadiyla organize edilen bulusmada, ilgili daire ve kurum müdürleri de hazir bulunuyor. Belediye Baskani Ali Özkan, ilçe halkiyla saglikli ve yerinde çözüm maksadiyla sürdürdügü istisare kültürünü her firsatta yasatiyor. Pandemi sürecinin baslangicinda ara verilen ve kisa süre önce yeniden baslayan Halk Günü bulusmalari, vatandaslarin da yogun ilgisiyle devam ediyor.

Ilçenin merkez ve kirsali kapsayarak her yönüyle gelisimi adina yogun gayret gösterdiklerini belirten Baskan Özkan, ortak akil çizgisiyle hareket etmenin önemine degindi. Baskan Özkan, “Vatandaslarimizla yüz yüze gerçeklesen bu bulusmalar, talep ve önerilerini daha iyi anlamamiza vesile oluyor. Etkinligimize vatandaslarimizin da yogun ilgisi var. Ve direkt çözümcül bir ortamda taleplerini ilettikleri için onlar da memnun ayriliyor. Bizler de gerçeklestirdigimiz bulusmalarimizda daire müdürlerimizle birlikte hazir bulunuyoruz. Eger ziyarette bir sikâyet ve öneri varsa, bunu o sirada ilgili müdürümüzü de dahil ederek konusuyor ve sonuçlandiriyoruz. Vatandaslarimizin her zaman yaninda olmak için ve onlara ulasmak için yogun gayret gösteriyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA