Baskan Arslan Çameli MYO Ögrencileriyle Bulustu

Çameli Kaymakami Kerem Yenigün ve Belediye Baskani Cengiz Arslan, Çameli Meslek Yüksekokulu ögrencilerinin istek ve taleplerini dinlemek için ziyarette bulundu.

Baskan Arslan Çameli MYO Ögrencileriyle Bulustu


Çameli Kaymakami Kerem Yenigün, belediye baskani Cengiz Arslan, Çameli Meslek Yüksekokul Müdürü Ögr. Gör. Recep Çakir’dan Meslek Yüksekokul heyeti çalismalar hakkinda istisarede bulundu. Meslek Yüksekokul Yönetimi ve ögrencileri ile gerçeklesen toplantida Baskan Arslan, “Çameli hepimizin evi, genç kardeslerimiz kendilerini yalniz hissetmesinler, her türlü sorunlarinda bize kolayca ulasabilsinler. Ögrencilerimizin daima yanindayiz” dedi.

Baskan Arslan, Çameli’nin kurulusuna kadar gelen süreç ile ilgili ilçenin geçmisi hakkinda gençler ile sohbet etti. Ögrenciler ise Baskana istek ve taleplerini ileterek fikirlerini paylasti. Baskan, ögrencilerin sorularini cevaplandirarak her talebin not edildigini belirtti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Recep Çakir, Kaymakam Yenigün ve Baskan Arslan’in ziyareti için ögrencileri ve Meslek yüksekokulu adina tesekkür etti.
Kaynak: İHA