'Anadolu'dan Çanakkale'ye' Zafer Konseri

Bursa Büyüksehir Belediyesi Orkestra Sube Müdürlügü Türk Halk Müzigi Bölümü Ögrenci Korosu ’Anadolu’dan Çanakkale’ye’ konseptiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi anisina konser verdi.

'Anadolu'dan Çanakkale'ye' Zafer Konseri
Sefligini Türk Halk Müzigi Bölümü sanatçi ve ögretmenlerinden Hamit Gazigil’in üstlendigi, içerisinde tiyatral gösterimlerle dönem ruhunun da yansitildigi gecede, sunumdan orkestraya, koristlerden solistlere kadar sahnede yer alan ekip tamamiyla Türk halk müzigi bölümü ögrencilerinden olustu. Ögrenciler, bölüm derslerinden arta kalan zamanlarda, Hamit Gazigil sefliginde, özverili çalisma ve gayretleri ile hazirladiklari konser sonrasi, Bursali sanatseverler tarafindan uzun süre ayakta alkislandi. Konser sonunda Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Süleyman Çelik, sefe çiçegini takdim ederek, sahnede yer alan ögrencileri tebrik etti.

Baskanvekili Süleyman Çelik, Orkestra Sube Müdürü Muhterem Çevik, THM Bölüm Baskani Nilüfer Göl, THM Bölüm Baskan Yardimcisi Anil Askiner Saper, daha sonra koronun yanina geçip final parçasi ile konseri sonlandirdi.
Kaynak: İHA