Van Büyüksehir Belediyesi Saglik Çalisanlarini Agirladi

Van Büyüksehir Belediyesi, ‘14 Mart Tip Bayrami’ nedeniyle kentte görev yapan saglik çalisanlarini aksam yemeginde agirladi.

Van Büyüksehir Belediyesi Saglik Çalisanlarini Agirladi
Kocaeli Dostluk Parkinda bulunan Büyüksehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Van Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Il Kültür ve Turizm Müdürü Emre Uslu, Van Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Kamil Yavuzer, Saglik Isleri Daire Baskani Adil Allahverdi, Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskani Nuri Bekiroglu, ilçe saglik müdürleri, hastane yöneticileri ile kentte görev yapan saglik çalisanlari katildi.

Programda konusan Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, saglik çalisanlarina tesekkür ederek bayramlarini kutladi. Hekimligin insanlik tarihiyle birlikte var olan bir meslek oldugunu belirten Çelikel, "Pandemide bunun kiymetini ziyadesiyle gördük. Cefakâr bir sekilde bütün saglik çalisanlarimiz elini tasin altina koydu. Hepinizden Allah razi olsun. Bunu tüm samimiyetimizle söylüyoruz. Iyi ki varsiniz. Insallah daha nice tip bayramlarinda sizlerle birlikte oluruz. Insallah saglik çalisanlarimiza yönelik siddetin olmadigi ya da en azindan minimize oldugu günler bizi bekliyor. Bu anlamda yasal çalismalar da yapiliyor. Tabi bu biraz zihniyet meselesi. Ben tüm saglik çalisanlarimizin bayramini tekrar kutluyorum. Daha güzel bayramlar geçirmeniz temennisiyle hepinize tesekkür ediyorum" dedi.

Program, canli müzik esliginde yenilen aksam yemegi ve katilimcilara karanfil takdiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA