Toros Kaplanlari Dernegi'nden Tiyatro Etkinligi

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Adanaspor’a gönül veren taraftarlarin kurdugu ve yaptigi sosyal projelerle adindan devamli söz ettiren Toros Kaplanlari Dernegi, düzenledigi tiyatro etkinligi ile Adanaspor sevdalilarini bir araya getirdi.

Toros Kaplanlari Dernegi'nden Tiyatro Etkinligi
Turuncu-beyazli takimin minik taraftarlari ve velilerin katildigi etkinlige Adanaspor’un basarili futbolcusu Celil Yüksel de katildi.

Adanasporlu taraftarlar Adana Büyüksehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda "Papuçlarini Arayan Soytarilar" adli tiyatro oyununu izledi.

Toros Kaplanlari Dernegi Baskani Seçkin Dagcan, dernek olarak aile ortamini saglamaya çalistiklarini söyledi ve "Etkinliklerimizi bu yönde gerçeklestirerek camiamiza ve yeni nesle Adanaspor sevgisini asilamaya çalisiyoruz. Tiyatro etkinligimize katilan futbolcumuz Celil Yüksel ve taraftarlarimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Toros Kaplanlari Dernegi, Adanaspor’un yildiz oyuncusu Celil Yüksel’e, ’Emre Gönlüsen hatira formasi’ hediye ederken tiyatro ekibine de ’Atatürk temali forma’ ve çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA