Mezitli'ye Spor Kompleksi Yapilacak

Mezitli Belediyesi ile Gençlik ve Spor Il Müdürlügü arkasinda imzalanan protokol ile eski Mezitli Stadyum alanina, içerisinde yüzme havuzu, basketbol sahasi, futbol sahasi, egitim odalari gibi olanaklarin bulundugu dev bir tesis yapilacagi bildirildi.

Mezitli'ye Spor Kompleksi Yapilacak
Mezitli Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, ilçede kullanim ömrünü tamamlamis olan eski stadyum alani dev bir spor kompleksi oluyor. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile imzalanan protokol kapsaminda tesiste, spor alanlarinin yaninda, 10 adet atölye, yemekhane, 3 adet bireysel egitim odasi, toplanti odasi, egitmen odasi, veli görüsme odasi, okuma salonu, öfke kontrol ofisleri, yönetici odasi, futbol sahasi, futbol soyunma odalari, kafeterya gibi bölümler de yer alacak.

Protokol, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ökkes Demir ile Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan arasinda imzalandi. 25 yilligina Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan kullanilacak olan kompleks, bu sürenin sonunda uzatilabilecek. Imzalan protokol sonrasi kazi çalismalari da hizli bir sekilde basladi.

Temizlik ve kazi çalismalarinin yapildigi alanda daha sonra insaat çalismalari da yapilarak 1 yil gibi kisa bir sürede tamamlanmasi planlaniyor.

Spor tesisleri ve alanlarda yaptiklari incelemeler hakkinda bilgiler veren Baskan Tarhan, “Mezitli’ye spor tesisleri kazandirmak amaciyla geçtigimiz günlerde Gençlik Spor Il Müdürümüz Ökkes Demir’i ziyaret etmistim. Hemen birkaç gün sonra kendileri bütün teknik elemanlari ile beraber gelerek inceleme gezisinde bulundu. Alanlari hep birlikte gezdik, fikirlerimizi aktardik, not aldilar. Ortak noktada birleserek kentimize çok degerli bir tesis kazandirmak adina önemli bir adim attik. Bu güne kadar spor alaninda Mezitli en az yatirim alan bölgelerden birisi. Bunu degistirmek istiyoruz. Biz belediye olarak Mezitli’ye kim destek verirse onun adini duyurmaktan mutlu oluruz. Hep birlikte Mezitli’ye sporun damgasini vuracagiz” dedi.

Kaynak: İHA