Melikgazi'den 5 Bölgeye 6 Trafo Merkezi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sinirlari içerisinde yer alan 5 bölgeye 6 trafo merkezi tahsis edildigini söyledi.

Melikgazi'den 5 Bölgeye 6 Trafo Merkezi
Melikgazi sinirlari içerisindeki mahallerde aydinlatma, isinma ve her türlü elektrikli cihazlarin kesintisiz olarak çalisabilmesi için bazi bölgelerde Kayseri Elektrik Sirketince trafo merkezleri olusturuldugunu hatirlatan Baskan Dr. Mustafa Palancioglu, “Kesintisiz enerji aktarimi özellikle bu soguk havalarda çok önemli. Melikgazi’de mahalleler büyüyor ve gelisiyor. Mahallelerde çok katli binalarin artmasi ile enerji ihtiyaci da artmaktadir. Belediye meclisimizce ilçe sinirlari içerisinde yer alan Germir, Yesilyurt, Yildirim Beyazit, Gesi Fatih ve Hürriyet Mahallerine trafo yapilarak kesintisiz enerji saglanabilmesi için belediyemiz meclis karari ile arsa tahsisi yapildi. Bölge halkina hayirli olsun” dedi.

Baskan Dr. Palancioglu, enerjinin yasamin her alaninda yerini aldigini her cihazin enerji ile çalistigini bu nedenle kesintisiz enerji için her türlü yatirimin gerçeklestirildigini söyledi.

Kaynak: İHA