Manisa Esnafindan 100 Aileye Gida Kolisi Yardimi

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde faaliyet gösteren sanayi esnafi tarafindan Türk Kizilay Manisa Subesi araciligiyla ihtiyaç sahiplerine dagitilmak üzere 100 gida kolisi bagislandi.

Manisa Esnafindan 100 Aileye Gida Kolisi Yardimi
Manisa’nin Yunusemre ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi esnafi ihtiyaç sahiplerini unutmadi. Sanayi esnafi tarafindan Türk Kizilay Manisa Subesi araciligiyla ihtiyaç sahiplerine dagitilmak üzere 100 gida kolisi bagislandi. Sanayi sitesinde bir tasarim firmasi sahibi olan Ahmet Can Çay öncülügünde baslatilan kampanya ile sanayi sitesi esnaflari bir araya gelerek gida malzemesi bagisinda bulundu. Bir isyerinde muhafaza edilen gida malzemeleri, Türk Kizilay Gönüllüleri ve sanayi esnaflarinin destegi ile kolilere konulup, araçlara tasindi.

Türk Kizilay Manisa Subesi depolarinda muhafaza edilen gida kolileri, yaklasan ramazan ayi öncesinde kent genelinde bulunan ihtiyaç sahiplerine dagitilacak.

Sanayi sitesi esnaflarindan olan ve bagis kampanyasini baslatan Ahmet Can Çay, yaptigi açiklamada, Sanayi sitesi esnaflarinin destegi ile 100 gida kolisi hazirladiklarini belirterek, amaçlarinin, iyilikte ve hayirda yarismak oldugunu söyledi.

Çay, "Küçük Sanayi sitesi esnaflarimiza bagis kampanyamiz ile ilgili duyuru da bulunduk. Esnaf arkadaslarimiz ve çevremizde bulunan dostlarimizin destegi ile bugün 100 gida kolisini ihtiyaç sahiplerine ulastirmak için Türk Kizilay Manisa Subesi ekiplerine teslim ediyoruz. Rabbim hayirlarimizi kabul eylesin. Hep birlikte hayirda yarisalim" dedi.

Türk Kizilay Manisa Subesi Baskani Selman Keresteci de, Hayirda yarismanin, muhtacin yüzünü güldürmenin paha biçilemeyecek kadar büyük bir zenginlik oldugunu belirterek, Sanayi Sitesi esnaflarina tesekkür etti.

Türk Kizilay’in her yil binlerce ihtiyaç sahibine yardimda bulundugu hatirlatan Keresteci, "Türk Kizilay muhtacin kapisi ve sirtini dayadigi dayanaktir. Hayirseverlerimizin destegi ile her yil binlerce aileye çesitli yardimlarda bulunuyoruz. Manisali sanayi sitesi esnaflarimiza duyarli davranislari için tesekkür ediyorum. Esnaflarimiz tarafindan bizlere emanet edilen gida kolilerine en kisa zamanda ihtiyaç sahibi ailelere teslim edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA