Engelsiz Yasam Merkezi'ne 5 Milyon TL'lik Yeni Araç Destegi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Dünya Engelliler Günü’nde hizmete açilan ve engelleri ortadan kaldiran Türkiye’nin en kapsamli engelsiz yasam merkezi Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi’ne 5 milyon TL degerinde 8 araçlik destekte bulundu.

Engelsiz Yasam Merkezi'ne 5 Milyon TL'lik Yeni Araç Destegi
Engelli bireylere en iyi hizmeti verebilmek için çalismalarina devam eden Baskan Büyükkiliç, bu kapsamda Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi’ne katkilarini sürdürüyor. Engelli bireylerin güvenli ve konforlu bir sekilde ulasimini saglayacak olan 8 araçlik yeni araç filosunu hizmete kazandiran Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, beraberindeki Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk ve araç firma yetkililerinin bulundugu anahtar teslim töreninde, engelli vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilamak üzere araçlari hizmete sunduklarini belirtti.

Araç anahtar teslim töreninde konusan Büyükkiliç, insanlara hizmet için kosturduklarini ifade ederek sunlari kaydetti;

“Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi’ni ihtiyaçlarini karsilamak üzere yeni araçlarimizla, filomuzu yeniledik ve kosullara uygun sekilde yavrularimiza engel olusturmadan onlari hem tasiyacak hem hizmet verecek bir yaklasim içerisinde bu araçlari hizmete sunmus oluyoruz. Yaklasik 5 milyon TL degerinde bir yatirim. Bir sikintimiz yok, çok sükür. Insanlara hizmet için kosuyoruz, kosturuyoruz. Birlikte hizmet ediyoruz. Durmak yok kosmaya devam diyoruz. Cenab-i Allah kazadan beladan esirgesin, hayirli hizmetlere vesile kilsin diyoruz.”
Kaynak: İHA