Diyarbakir'da Semt Poliklinigi Yeniden Hizmete Girdi

Diyarbakir’in Kayapinar ilçesine bagli Huzurevleri Mahallesi’ndeki Çocuk Semt Poliklinigi, korona virüs tedbirleri kapsaminda bir süre kapali kalmasinin ardindan yeniden hizmete girdi.

Diyarbakir'da Semt Poliklinigi Yeniden Hizmete Girdi
Diyarbakir Çocuk Hastaliklari Hastanesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari bransinda poliklinik hizmeti veren Semt Polikliniginde 1 Mart tarihinden itibaren 0-18 yas araliginda muhtelif farkli dalda yeniden hizmet sunulmaya basladi.

Bu kapsamda çocuk ve ergenlerin ruhsal, zihinsel gelisimlerini tespit etmek, onlara danismanlik sunmak ve ihtiyaç duyanlarin ruhsal tedavilerini yapmak amaci ile hizmet binasinda çocuk psikiyatri uzmani, psikolog, çocuk gelisim uzmani, sosyal çalismaci, diyetisyen ve dil-konusma terapisi branslarinda da hizmet veriliyor.

Diyarbakir Çocuk Hastaliklari Hastanesi Bashekimi Uzman Doktor Semih Canpolat, Diyarbakir için bu durumun bir ilk oldugunu ifade ederek, bu hizmetin hayirli olmasini diledi. Vatandaslarin sagligina kavusmasi noktasinda ellerinden gelen tüm çabayi göstermekte olduklarini belirten Bashekim Canpolat, “Devletimiz, Saglik Bakanligimiz öncülügünde, bagli tüm hastanelerimizde, hekimlerimiz ve tüm saglik ordumuz, hastanelerimize gelen vatandaslarimizin saglik sorunlarinin en kisa sürede çözüme kavusup, tedavilerinin tamamlanmasi noktasinda, var gücüyle çalismaktalar” dedi.

Kaynak: İHA