Baskan Çolakbayrakdar'dan Teknofest'e Tam Destek

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ülkenin teknolojik kalkinmasina ve teknolojiyi üreten nesillerin yetistirilmesi adina büyük destek verdigi TEKNOFEST’E hazirlanan gençlerle bir araya geldi. Bilimsel projelerle fark olusturduklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, gençlerin daha güçlü bir alt yapiyla yetismeleri ve hayallerini gerçeklestirmeleri için sürdürülebilir projeler gelistirdiklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar'dan Teknofest'e Tam Destek
Baskan Çolakbayrakdar, TEKNOFEST’E hazirlanan Erciyes Üniversitesi Mühendisler Birligi Kulübü, Erudite Takimi ve lise ögrencilerin katilimi ile bir degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi. Belediye meclis salonunda gerçeklesen toplantida, ögrencilerle sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, onlarin yapmis oldugu projelerini dinledi. “Büyüyen, gelisen Türkiye’nin gelecekte daha neler yapabileceginin örneklerini gençlerimiz en güzel sekilde ortaya koyuyor” diyen Baskan Çolakbayrakdar, ülkenin teknolojik kalkinmasina ve teknolojiyi üreten nesillerin yetistirilmesine katki sagladiklarini vurgulayarak, “Ögrenci arkadaslarimiz, Teknofest’e katilmak için bizden destek istediler. Öncelikle gençlerimize basarilar diliyorum. Ilk basladigindan beri TEKNOFEST’e, degisik branslarda katilan takimlarimiz oldu. Katilan arkadaslarimiz, ellerinden geldigince emek verip, büyük basarilar elde ettiler. Belli bir noktaya gelmis olan bu çalismalarimizi, daha da sürdürülebilir hale getirmek ve yapilan çalismalarin altyapisini olusturmak için yogun gayret ediyoruz. Teknoloji meraklisi ve genç kardeslerimizin ürettigi ürünlerin endüstriyel hale gelmesini veya genç beyinlerin kesfedilmesi noktasinda bir ortam hazirlamaya çalisiyoruz ve Kocasinan Akademi ismine yakisir bir sekilde çalismalarin yapilmasini hedefliyoruz” ifadelerini kullandi. Yapilan her projede çocuklara, gençlere ve kadinlara pozitif ayrimcilik yaptiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, insani merkez alan hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla çalistiklarina deginerek “Gençlerle yapilan her çalismada yer aliyoruz ve onlari her zaman destekliyoruz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kayserililere daha iyi hizmet sunabilmek için yogun gayret sarf ettiklerinin altini çizerek; “Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yaparak, hemsehrilerimizin huzuru, mutlulugu ve refahini artirmak için çalisiyoruz. Modern dünyada belediyecilik adina neler yapiliyor ise bizde aynisini hatta daha fazlasini Kocasinan da uygulamanin gayreti içerisindeyiz. Sükür Allah’a her geçen gün bir önceki günden daha iyisini yaparak ve bu azim ile çalisarak hemsehrilerimizin memnuniyetini kazaniyoruz. Kurmus oldugumuz Kocasinan Akademi çatisi altinda genç, yasli, kadin, erkek demeden herkesin kisisel donanimlarini artirmak, sakli kalmis yeteneklerini gün yüzüne çikarmak için egitim faaliyetlerini yürütüyoruz. Biz biliyoruz ki teknoloji noktasinda teknoloji üreten, teknolojiden istifade eden yerli ve milli ürünlerle bunu yapabilirsek o kadar basarili oluruz. Biz bugün gençlere destek veriyoruz, biliyoruz ki yarin onlar da bu necip milleti gururlandiracaklar. Bu vesileyle gençlerimize basarilar diliyorum ” ifadelerini kullandi.

Kocasinan Belediyesi’nin Türkiye genelinde bilimsel ve teknoloji alaninda en güzel imkani saglayan belediye oldugunu belirten takim kaptanlari ise desteklerinden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA