Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Saglik Çalisanlari Insanlik Için Birer Kahramandir'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Büyükkiliç mesajinda, “Tüm saglik çalisanlari insanlik için hayati görevler üstlenmis birer kahramandir” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Saglik Çalisanlari Insanlik Için Birer Kahramandir'
Baskan Büyükkiliç, 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimlayarak, tüm saglik çalisanlarinin 14 Mart Tip Bayrami’ni tebrik etti. Mesajinda saglik çalisanlarinin önemli bir görevi üstlenerek insanliga kutsal bir hizmet sunduklarinin altini çizen Büyükkiliç, “Tüm dünyanin mücadele ettigi ve insallah geride birakmayi temenni ettigimiz pandemi süreci bize hiç unutmamamiz gereken bir seyi hatirlatti. Sadece salgin hastaliklar döneminde degil, günlük yasantimizda da tüm saglik çalisanlari insanlik için hayati görevler üstlenmis birer kahramandir. Herhangi bir rahatsizlikla basvurdugumuz saglik kurumlarimiz ve saglik çalisanlarimiz kutsal bir görevi yapmaktadirlar” ifadelerini kullandi. Büyükkiliç mesajinda, saglik çalisanlarinin yeri geldiginde cani pahasina insanlar için büyük fedakârliklar yaptiklarini belirterek, “Pandemi sürecinde olsun, normal süreçte olsun saglik çalisanlarimiz bir canin yasamasi için yeri geldiginde kendi canlarini ortaya koydular. Buna üzülerek, hep birlikte sahit olduk. Saglik çalisanlarimizin fedakâr ve kahramanca verdigi insani yasatma mücadelesi geçmiste ve günümüzde hiç degismedi, gelecekte de degismeyecektir” dedi.

Saglik çalisanlarina minnet ve sükran duyduklarini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, mesajini söyle sürdürdü;

“Yurdumuzun dört bir kösesinde insanimiz için, sagligimiz için görev yapan saglik çalisanlarimiza minnet duyuyor, sükranlarimizi sunuyoruz. Onlara sadece zorlu kosullarda degil, her dönemde ihtiyacimiz oldugunu özellikle ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle ülkemiz ve insanlik için büyük emekler harcamis, gerek görevi basinda gerek farkli nedenlerle ebediyete göç etmis saglik çalisanlarimiza Allah’tan rahmet diliyorum. Tip doktoru bir baskan olarak, bir canin yasamasi için omuzlarinda büyük bir sorumlulukla fedakârca görev yapan tüm saglik çalisanlarimizin 14 Mart Tip Bayrami’ni tebrik ediyor, kendilerini yürekten kutluyorum.”
Kaynak: İHA