Izmir'de Parkta Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü

Izmir’in Buca ilçesinde parkta tartistigi kisi tarafindan pompali tüfekle vurulan genç, kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi. Süpheli ise suç aleti ile birlikte kisa sürede yakalandi.

Izmir'de Parkta Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü
Olay, saat 23.00 siralarinda Yesilbaglar Mahallesi 637/48 Sokak’ta bulunan bir parkta meydana geldi. Iddiaya göre, Furkan Hanoglu (19), arkadaslari ile parkta bulundugu esnada, husumetlisi oldugu ileri sürülen A.C.A. da (24) parka geldi. Burada A.C.A., ve Hanoglu arasinda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. A.C.A., yanindaki pompali tüfekle Hanoglu’na ates ederek gögsünden vurdu. Talihsiz genç kanlar içerisinde yere yigilirken, süpheli ise olay yerinden kaçti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Parka gelen saglik ekiplerince agir yarali durumdaki Hanoglu, ambulansa alinarak Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan Hanoglu, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Furkan Hanoglu’nun cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan, Olay Yeri Inceleme ekipleri parkta incelemelerde bulunurken, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri ise olay sonrasi kaçan A.C.A.’yi suç aleti ile birlikte kisa sürede yakaladi. Gözaltina alinan A.C.A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA