5 Ülkeden 22 Ögrenci Aliaga'da Bulustu

Aliaga Ortaokulu’nun ev sahipliginde 7-11 Mart tarihlerinde gerçeklestirilen Erasmus ögrenci degisim programi kapsaminda 5 ülkeden 22 ögrenci Aliaga Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

5 Ülkeden 22 Ögrenci Aliaga'da Bulustu
Where is Beauty Erasmus programi dahilinde Italya, Ispanya, Bulgaristan, Norveç ve Portekiz’den Aliaga’ya gelen 22 ögrenci ile 11 ögretmen, Aliaga Ortaokulu ögrencileri ile birlikte kültürel geziler, yemek güzelligi konulu etkinlikler ve çesitli oyunlar gerçeklestirdi. Türk yemek kültürünün ve misafirperverliginin tanitildigi etkinliklere ev sahipligi yapan Aliaga Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde etkinliklerin son günü sertifika töreni düzenlendi.

Sertifika dagitim programina katilan Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ögrencilere sertifika takdiminin yani sira Aliaga’nin yöresel ürünleri ile Aliagaspor FK’nin ürünlerini hediye etti.

“Hepinizin birer kültür elçisi olacagina inaniyorum”

Erasmus ögrencilerini Aliaga’da agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu ifade eden Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Sevgili çocuklar, Aliaga’ya gelip kültürümüzü tanima firsati buldugunuz için hepinize tesekkür ediyorum. Bugün sizleri tarihi köyümüzde misafir ediyoruz. Ülkelerinize döndügünüzde ilçemiz ve ülkemizle ile ilgili hepinizin birer kültür elçisi olacagina inaniyorum. Aliagamiza geldiginiz, misafir oldugunuz için sizlere ve bu güzel projeyi hayata geçiren Aliaga Ortaokulu ögretmenlerimize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA