(ÖZEL) Kursun Yagmuruna Tutuldu, Araciyla Hastaneye Gitti

Esenyurt’ta bir ticari taksi soförüyle konusan 4 kisilik grup yanlarina yanasarak camini açan baska ticari aracin sürücüsüne henüz bilinmeyen bir nedenle kursun yagdirdi. Yarali sürücüsü, aracini hastaneye sürerek hayatta kalmaya çalisirken, saldiriya ugradigi o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Kursun Yagmuruna Tutuldu, Araciyla Hastaneye Gitti
Olay, aksam saatlerinde Esenyurt Yesilkent Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, kimlik bilgileri ögrenilemeyen 4 sahis yol kenarinda bekleyen ticari taksi sürücüsünün kapisini açarak konusmaya basladi.

Bu sirada 34 TJV 43 plakali ticari taksi sürücüsü, yol kenarinda bekleyen kimligi belirsiz 4 kisinin yanina yanasarak cami açip konusmak istedi. Ticari taksi sürücüsünün yanastigi sirada sahislardan bir tanesi henüz bilinmeyen bir sebeple elindeki tabanca ile ates etmeye basladi.

Yarali sürücü aracini hastaneye sürdü, süpheliler kaçti

Neye ugradigini sasiran ticari taksi sürücüsü araciyla uzaklasirken, süpheli 4 kisi ise kaçarak kayiplara karisti. Yaralanan taksi sürücüsü kullandigi taksiyle en yakin hastaneye giderek yardim istedi. Yarali sürücüyü gören saglik ekipleri, sürücüyü hastaneye alarak tedavisine basladi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ticari taksiye çok sayida kursun isabet etti

Ekipler, cadde üstünde silahli saldirinin yasandigi ve taksinin olay sonrasinda park halinde bulundugu yere geldi. Etrafa saçilan bos kovanlari toplayan polis, çok sayida kursun isabet eden ticari taksinin üstünde incelemelerde bulundu. Polis, kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Silahli saldirinin yasandigi cadde üstünde esnaf olan Rami Fetullahi, “Biz o sira çalisiyorduk. 4-5 silah sesi duyduk. Disari çiktigimiz zaman hiçbir sey görmedik. 2 tane taksi varmis. Taksinin biri gitmisti. Digeri ise orada bekliyordu” dedi.

Silahli saldiri ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi

Esenyurt Yesilkent Mahallesi’nde ticari taksiye gerçeklestirilen silahli saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, 4 kisinin yol kenarindaki ticari taksinin etrafinda bekledigi, daha sonra yoldan geçen baska bir taksinin kenara yanastigi ve bekleyen sahislardan birinin silahini çekerek yanasan ticari taksiye ates ettigi görülüyor. Saldiriya ugrayan ticari taksi olay yerinden hizla uzaklasirken, saldirganlar ise farkli yöne dogru kosarak uzaklasiyor.
Kaynak: İHA