Madde Bagimlisi Gencin Vurdugu Anneden Sonra Baba Da Hayatini Kaybetti

Sanliurfa’da madde bagimlisi gencin silahla vurdugu anneden sonra baba da hayatini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, 24 Subatta Sanliurfa’nin Karaköprü ilçesine bagli Akpiyar Mahallesinde meydana geldi. 404. Caddede bulunan bir sitenin 2’nci katinda, madde bagimlisi oldugu iddia edilen Ibrahim Halil Badilli, tartistigi annesi Hanife (76) ve babasi Emin Badilli’ya (81) tabanca ile ates açti. Anne olay yerinde hayatini kaybederken, agir yaralanan baba ise ambulansla Sanliurfa Mehmet Akif Inan Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan baba Emin Badilli da 5 gün sonra hayatini kaybetti.

Olayin geçmisi

Sanliurfa’nin Karaköprü ilçesinde madde bagimlisi genç, tartistigi anne ve babasini kursun yagmuruna tuttu. Anne olay yerinde hayatini kaybederken baba ise agir yaralandi.

Edinilen bilgiye göre olay, Sanliurfa’nin Karaköprü ilçesine bagli Akpiyar Mahallesinde meydana geldi. 404. Caddede bulunan bir sitenin 2’nci katinda, madde bagimlisi oldugu iddia edilen Ibrahim Halil Badilli, tartistigi annesi Hanife (76) ve babasi Emin Badilli’ya (81) tabanca ile ates açti. Anne olay yerinde hayatini kaybederken, agir yaralanan baba ise ambulansla Sanliurfa Mehmet Akif Inan Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan baba Emin Badilli’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. Hayatini kaybeden anne Hanife Badilli’nin cesedi, olay yerindeki incelemenin ardindan otopsi islemleri için Sanliurfa Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis, anne ve babasini silahla vuran genci, sitenin bodrum katinda yakalayarak gözaltina aldi. Zanli, çelik yelek giydirilerek güvenlik önlemleri altinda karakola götürüldü. Olayi duyan Badilli ailesinin yakinlari, cesedin bulundugu eve girmeye çalisinca polis ekipleri tarafindan engellendi. Polis ile ölen kadinin yakinlari arasinda arbede yasandi.

Öte yandan, madde bagimlisi Ibrahim Halil Badilli’nin geçtigimiz yil annesini biçakladigi ve olay sonrasi anne ve babanin adreslerini degistirdikleri ögrenildi.
Kaynak: İHA