Kusadasi Belediyesi, Yol Yapim Çalismalarina Ara Vermiyor

Kusadasi Belediyesi, kent genelinde yürüttügü yol yapim ve bakim seferberligine araliksiz devam ediyor. Ilgili kurumlarca alt yapilari yenilenen noktalarda Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan vakit kaybetmeksizin onarim çalismalari yapiliyor.

Kusadasi Belediyesi, Yol Yapim Çalismalarina Ara Vermiyor


Kentin farkli mahallelerinde alt ve üst yapi yenileme çalismalarini kesintisiz sürdüren Kusadasi Belediyesi, belirlenen program dahilinde yol bakim ve onarim islerine de devam ediyor. ASKI, AYDEM ve Türk Telekom tarafindan elektrik, su, telefon, internet ve dogalgaz hatlarinin yenilendigi bölgelerde olusan hasar ve bozulmalar Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan aninda gideriliyor. Vatandaslar tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilanan çalismalarda ekiplerce son olarak Kadinlar Denizi Mahallesi Yüksel Yalova Caddesi 5. Sokak ile Klaros Sitesi’nin yaninda bulunan yolda bakim ve onarim çalismasi yürütüldü. Dogalgaz ve içme suyu hatti döseme çalismalari nedeniyle bozulan kilit parke taslarinin yerine yenileri dösendi.

Kusadasi Belediyesi, vatandaslarin yogun olarak kullandigi alanlarda da bakim ve onarim gerçeklestiriyor. Bu kapsamda Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, otogarin arka tarafinda bulunan ve daha çok özel araçlarin kullandigi giris-çikis kapisinin yerini degistirmek için çalisma baslatti. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile is birligi içerisinde yapilan çalismada eski kapi iptal edilerek yaklasik 10 metre yana tasindi. Çalismanin kisa sürede tamamlanacagi belirtildi.
Kaynak: İHA