Kemer Belediyesi Mart Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Kemer Belediyesi Mart ayi meclis toplantisi, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu baskanliginda gerçeklestirildi.

Kemer Belediyesi Mart Ayi Meclis Toplantisi Yapildi
Kemer Belediyesi Sehit Ömer Halisdemir Meclis Toplanti Salonunda yapilan toplanti öncesi Belediye Baskani Topaloglu, Rusya’nin Ukrayna’yi isgali ile ilgili kisa bir konusma yapti.

Savasin bir an önce durmasini temenni ettiklerini ifade eden Baskan Topaloglu, “Savas çok kötü bir sey. Insanlarin durumu ortada. Savas en çok Antalya ve Kemer’i etkiliyor. Her iki ülkeden de Kemerimize çok sayida turist geliyor. Turizmcilerde bir belirsizlik söz konusu. Böyle devam ederse kimse önünü göremez. Insallah en kisa sürede bu savas sona erer” dedi.

Mecliste, Çamyuva Mahallesinde bulunan Agva Deresi kenarina yapilacak olan yesil alan düzenlemesi ile ilgili sunum gerçeklestirildi.

Toplantida, Kemer Kuzdere Mahallesi 558 ada 1 parsel ve 559 ada 1 parselleri kapsayan 1/bin ölçekli uygulama imar plani degisikligine iliskin Imar Komisyonu raporunun görüsülmesi oy çoklugu ile kabul edildi.

Kemer Göynük Mahallesi I. Bölge Göynük Uygulama Imar Plani’nda 184 ada ve yakin çevresinin uygulama imar plani degisikligine iliskin Imar Komisyonu raporunun görüsülmesi konusunun oy birligi ile kabul edildigi toplantida, Kemer Arslanbucak Mahallesi 432 Adanin Batisindaki Çocuk Bahçesinde yer alan “Trafo Alani” ile ilgili olarak 1/bin ölçekli Uygulama Imar Plani Plan degisikliginin görüsülmesi konusu oy birligi ile Imar Komisyonuna sevk edildi.

Meclise verilen önergede ise Merkez Mahallesi Deniz Caddesi üzerinde kurulmasi planlanan Turizm Pazarinda görev yapmasi komisyon kurulmasi kararlastirildi. Kurulan komisyona belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar, Cumali Afsin ve Mustafa Tiras seçildi.

Bir sonraki meclis toplantisi 5 Nisan Sali günü s olarak belirlendi.
Kaynak: İHA