Baskent'te Bosanma Asamasinda Oldugu Esini Biçaklayarak Öldüren Zanli Kiskivrak Yakalandi

Ankara’nin Sincan Ilçesinde bosanma asamasinda oldugu ve hakkinda uzaklastirma karari bulunan esini çalistigi okulda biçaklayarak öldüreren ve olay sonrasi kaçan zanli polisin operasyonu ile saklandigi yerde yakalandi. Zanlinin yakalanmamak için bir süre metruk yerlerde kaldigi, telefon kullanmayarak kimse ile irtibata geçmedigi ögrenildi.

Ankara’nin Sincan ilçesinde 21 Subat’ta bir ortaokulda temizlik görevlisi olarak çalisan 29 yasindaki 2 çocuk annesi Gülsüm K, hakkinda uzaklastirma karari bulunan 33 yasindaki esi Mehmet K. tarafindan biçaklanmis, zanli olay sonrasi kaçarken Gülsüm K. hayatini kaybetmisti.

Sorusturmayi derinlestiren Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ve Sincan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, zanli Mehmet K’nin Sincan’da saklandigi adresi belirleyerek operasyon gerçeklestirerek kiskivrak yakaladi.

Gözaltina alinan zanli, polise verdigi ilk ifadede esinin kendinden bosanmak istedigini, kendisinin istemedigini belirterek, aralarinda çikan tartismanin kavgaya dönüsmesinden sonra biçakla esine saldirip kaçtigini belirtti.

Zanlinin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi. Daha önce de yaralama suçundan kaydi bulunan ve bu suçtan dolayi cezaevinde yattigi ögrenilen Mehmet K.’nin yakalanmamak için bir süre metruk yerlerde kaldigi, telefon kullanmayarak kimse ile irtibata geçmedigi de ögrenildi.
Kaynak: İHA