Baskan Genç'ten Trabzonsporlu Taraftarlara Silah Uyarisi

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, meclis toplantisinda Trabzonspor’un sampiyonlugu durumunda yapilacak kutlamalarda taraftarlarin kesinlikle atesli silahlarla kutlama yapmamasi gerektigi konusundaki uyarilarda bulundu.

Baskan Genç'ten Trabzonsporlu Taraftarlara Silah Uyarisi
Ortahisar Belediye Meclisinin Mart ayinin ilk toplantisi Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, baskanliginda gerçeklestirildi.

Meclis toplantisindan önce Baskan Genç, meclisteki partilerin grup baskan vekilleriyle meclis toplantisini izleyen siyasi partilerin ilçe baskanlarina Trabzonspor formasi hediye etti.

Konusmasinda Trabzonsporlu taraftarlarin kesinlikle atesli silahlarla kutlama yapmamasi gerektigi konusundaki uyarilarini bir kez daha sürdüren Baskan Genç, “Özellikle bu meclis toplantimizin birinci gününde Insallah coskuyla birlikte yasayacagimiz sampiyonlugumuza gölge düsmemesi açisindan kutlamalarda mutlak suretle silahtan uzak durmaliyiz. Burada hepimiz sorumluyuz. Allah korusun bir can kaybi sevincimizi, hevesimizi yerle yeksan eder. Hepimiz etrafimiza, esimize, dostumuza coskumuzu uyarmaliyiz. Hep beraber coskumuzu, sevincimizi paylasacagiz. Ne olur sampiyonlugumuz gölgede kalmasin” dedi.



Sehidin anne ve babasi toplantiyi izledi

Meclis toplantisina gündem maddesi olarak gelen Trabzonlu Sehit Piyade Uzman Çavus Kadir Tuncer’in isminin Pelitli Mahallesi’nde Mimar Sinan Caddesinde yapimi tamamlanan yeni parka verilmesiyle ilgili madde görüsülerek oybirligiyle kabul edildi. Sehit Kadir Tuncer’in babasi Oktay Tuncer ile annesi Seher Tuncer meclis oturumunda hazir bulundu. Maddenin oybirligiyle kabul edilmesinden sonra Baskan Genç, Oktay ve Seher Tuncer çiftine bassagligi ve sabir dileklerini iletti. Baskan Genç, Kadir ve Seher Tuncer çiftini meclis kürsüsüne çagirarak siyasi partilerin grup baskanvekilleriyle birlikte hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA