Maltepe'de Rüzgarin Etkisiyle Dev Agaç Milyonluk Otomobilin Üzerine Devrildi

Maltepe’de siddetli rüzgarin etkisiyle dev agaç kökünden sökülerek milyonluk lüks otomobilin üzerine devrildi. Agacin çarpmasiyla çevredeki binalarda da hasar meydana geldi.

Maltepe'de Rüzgarin Etkisiyle Dev Agaç Milyonluk Otomobilin Üzerine Devrildi
Maltepe Küçükyali Tipi Sokakta saat 15.30 siralarinda meydana gelen olayda, rüzgar ve yagmurun etkisine dayanamayan dev agaç kökünden sökülerek sokaga devrildi. Agacin devrilmesiyle sokak üzerinde bulunan Volvo marka milyonluk otomobilde ve agacin bulundugu kaldirimda maddi hasar meydana geldi. Agaç ayni zamanda çevredeki binalara da çarparak maddi hasara neden oldu. Devrilen agaç sebebiyle sokaga araç giris çikislari kapatildi. Devrilen agacin kaldirilmasi için ekipler is makinesi ile çalisma baslatti. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybi yasanmadi.

Olayi gören çevredeki vatandas Adem Uzdemir, “Burada su an bir agaç devrildi. Agaç çok yasli ve büyük. Böyle bir sey olacagini tahmin ediyorduk. Araçta ve çevredeki binalarda hafif hasarlar meydana geldi. Herhangi bir can kaybi ve yaralanma yok” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA