Estetiğe Yön Veren Kadın Ayşestetik'in Kurucusu Ayşe Yıldız'ın Kariyerindeki Sır!

O estetik denildiğinde akla gelen ilk isim; Ayşe Yıldız yani bilinen adıyla Ayşe estetik. Ünlülerin ilk tercihi Ayşe Yıldız'ın ünü artık ülkeyi aştı Yıldız şimdilerde Dubai'yi fethetmeye hazırlanıyor.

Estetiğe Yön Veren Kadın Ayşestetik'in Kurucusu Ayşe Yıldız'ın Kariyerindeki Sır!
Estetiğe Yön Veren Kadın Ayşestetik'in Kurucusu Ayşe Yıldız'ın Kariyerindeki Sır!
Estetik sektöründe adından sıkça söz ettiren Ayşeestetik kurucu Ayşe Yıldız'ın Op. Dr. Müge Sevindik'le beraber çalıştıkları Nişantaşı Abdi İpekçi'deki kliniklerinde ziyaret ettik. Estetik ve Güzellik üzerine merak edilenlerle ilgili keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Merhaba sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Güzellik sektörüne ne zaman ve nasıl başladınız?

Selamlar. Ayşestetik: Ayşe aslında bir hemşire. 20 yıl önce estetik koçluğu yapmaya başladım. En büyük şansım ise Seda Sayan ile tanışmak oldu. Herkes dokunduğu gibi güzel kalbiyle bana da dokundu ve Ayşestetik doğmuş oldu. Seda Sayan tabii ki güvenilir bir isim olduğu için, insanlar estetik konusunda bana danıştı ve ben de yüzünü kara çıkarmadım.

Ayşestetik hangi amaç ve mottoyla kuruldu?

İnsanları güzelleştirmek, doğru bilgi, doğru hekim ve en önemlisi insanların duygularını çalmadan ihtiyacı olan hizmeti verebilmek.

Sektörde merak edilen ve güven duyulan bir kadınsınız. Bunun sırrı nedir?

Kesinlikle samimiyet....

Sizce diğer güzellik merkezlerinden sizi ayıran özelliğiniz, farkınız nedir?

Beni ayıran özellik; ben birincil öncelik para olarak değil, hepsi ile tek tek arkadaş ve dost gibi ilgileniyorum. Bana güvenenler evime gelirler ve misafir iyi ağırlamayı bilirim.

Ayşestetik ve güzellik merkezinde hangi uygulamalar yapılmakta?

Bizde ipek kirpik, cilt bakımı, kaş ve estetik görünümle ilgili tüm branşlar mevcut...

Ayşestetik ve Dr. Müge Sevindik birlikteliğiniz ne zaman ve nasıl başladı?

Aslında tüm röportajlarda aksini savunurdum. Hastalardan gelen kadın doktor talebi Müge hanımla yollarımızı birleştirdi. İyi ki de birleştik. Kadın dikişi daha iyi atıyormuş. Daha ayrıntıcı daha titiz Müge çok iyi bir hekim...