Bosanma Asamasindaki Esi Ve Kayinvalidesini Böyle Kursunladi

Afyonkarahisar’in Emirdag ilçesinde bosanma asamasindaki esi ve kayinvalidesini pompali tüfekle vuran sahsin gerçeklestirdigi silahli saldirinin ortaya çikan güvenlik kamerasi görüntüleri görenleri dehsete düsürdü. Görüntülerde kocanin, aci içerisinde yerde kivranan esine art arda kursun yagdirmasi yürekleri sizlatti.

Bosanma Asamasindaki Esi Ve Kayinvalidesini Böyle Kursunladi
Olay, dün ögle saatlerinde Emirdag ilçesi Çalli mahallesi 1025 sokakta meydana geldi. Olayda, iddialara göre Abdulkadir K. (25) isimli sahis, bosanma asamasina oldugu esi Büsra Kargili (20) ile annesi Selda Ormantepe’yi evlerinin önünde pompali tüfekle 3 el ates ederek yaraladi. Kursunlarin vücuduna isabet etmesi sonucu agir yaralanan Büsra Kargili olay yerine gelen ambulans ile üniversite hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinirken, elinde ve yüzünde saçma yaralari bulanan annesi Selda Ormantepe’de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Olay sonrasi firar eden Abdulkadir K., ilçedeki Keçeli Mezarligi’nda polis tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahis çikarildigi mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Anne aci içerisinde kivranan kizini tas ve sopa ile korumaya çalisti

Olayin bugün ortaya çikan güvenlik kamerasi görüntüleri ise görenleri dehsete düsürdü. Olayda saldiriyi gerçeklestiren Abdulkadir K., Büsra Kargili ile annesi Selda Ormantepe’nin evlerine girmek için bahçe kapisini açtiklari esnada saklandigi karsi binanin bahçesinden ikilinin üzerine ates açti. Ilk kursunda Kargili yere yigilirken, ardindan kosarak anne ve kizin yanina gelen Abdulkadir K., bahçe kapisini açip aci içerisinde kivrilan eski esine art arda iki el daha ates açti. Bu sirada anne Ormantepe ise kizini ve kendisini korumak için önce Abdulkadir K.’ya tas atti, sonra bahçe kapisini kapatti. Fakat anne Ormantepe bundan basarili olamadi. Anne Ormantepe elindeki pompali tüfekle 3 el ates ettikten sonra kaçan damadinin arkasindan bahçeden buldugu sopayi firlatti ve ardindan o da yere yigildi.
Kaynak: İHA