'Pitircik' Adli Çocuk Oyunu Izleyicilerden Tam Not Aldi

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan sahnelenen “Pitircik” çocuk oyunu izleyicilerden begeni topladi.

'Pitircik' Adli Çocuk Oyunu Izleyicilerden Tam Not Aldi
Gülümsemenin ve pozitif yasamanin bir palyaçonun anilari ile dile getirildigi oyunda ünlü sanatçi Baris Manço’nun “Adam olacak çocuk” oyunu ile geçmise yolculuk yapan “Pitircik” oyunu ara tatili sanatsal etkinliklerle degerlendiren çocuklari bir araya getirdi. Derleme ve yönetmenligini Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Funda Birol’un yaptigi “Pitircik” oyununda 7 -15 yas arasi Eymen Ovayurt, Melike Azra Tan, Akif Kagan Saltabas, Zeynep Erva Yilmaz, Fatmanur Kale, Emine Güney, Ecren Köksal, Neva Emel Karagöz isimli çocuklar sahne aldi.

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü binasinda sahnelenen oyun, çocuklar tarafindan begeni ve dikkatle izlendi.

Oyunu çocuklarla birlikte izleyen Belediye Baskani Bekir Aksun, kültürel etkinliklere devam edeceklerini dile getirerek, “Çocuk tiyatrolariyla Erzincan’da ki bütün çocuklarimizi ve ailelerini bulusturduk. Sehrimizde yasayan bütün vatandaslarimizin mutlulugu için gayret ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde kültürel etkinliklerimize devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA