Doga Ve Kardeslik Kampi Düzenlendi

DÜZCE – Türkiye Gençlik Vakfi Düzce temsilciligi, Düzce merkezde ve ilçelerde bulunan 12 farkli liseden 40 genci, Sakarya Gençlik ve Spor Müdürlügüne bagli Arifiye Gençlik Kamp Merkezinde Doga ve Kardeslik Kampinda bir araya getirdi.

Doga Ve Kardeslik Kampi Düzenlendi
Türkiye Gençlik Vakfi Düzce temsilciligi, Düzce’de 12 liseden 40 genci Sakarya’da bulunan Gençlik Kampinda bir araya getirdi. Kampin açilis programina katilan TÜGVA Düzce Temsilcisi Ersoy Mutlu, gençlerin fiziki, akademik, sosyal ve manevi gelisimlerine katkida bulunacak her türlü proje, faaliyet ve etkinligin altina imza atmaya hazir olduklarini belirtti.

Baskan Mutlu "Simdi benim karsimda 20 yil sonra bu ülkenin yönetimini ele alacak olan insanlar var. Onlarin olabileceklerinin en iyisi olmasina katkida bulunmak Türkiye Gençlik Vakfi Il Temsilcisi olarak benim ve ekibimin görevi” dedi.

Kampa katilan Darülaceze Baskani ve Cumhurbaskani Danismani Hamza Cebeci, gençlerle söylesi gerçeklestirdi. Basarinin sirri, Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarini, Samimiyet sevgi, Muhabbet ve Kardeslik konularinda gençlere bilgilendirmelerde bulunan Cebeci, gençlerin ve Türkiye Gençlik Vakfi Il Temsilciliginin selam ve dualarini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a iletecegini dile getirdi.

Kampin ikinci gününde de çesitli ziyaretçiler gençleri ziyaret ederek, gençlere tecrübelerini aktardi. Sakarya Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, Türkiye Gençlik Vakfi Genel Baskan Yardimcisi Okan Özer ve katilimcilar tecrübe paylasiminda bulunup sohbet etti. Çesitli oyunlarin oynandigi, yarismalarin yapildigi, kitap okuma, hadis okumalari, kamp atesinde sohbet ve eglence etkinliklerinin gerçeklestirildigi Kardeslik Kampi, Teskilat Egitimi ve Kampin Degerlendirilmesi ile sona erdi. Kampta yasadiklari heyecan ve mutlulugun gözlerinden okundugu gençler, mars, ezgi, türkü ve sarkilar esliginde Düzce’ye geri döndü.
Kaynak: İHA