Arya Turistik Tesisleri'nde Görev Degisimi

Kusadasi Belediyesi’nin öz istiraklerinden Arya Turistik Tesisleri A.S yönetiminde görev degisikligi yasandi. Sirketin Yönetim Kurulu Baskani Engin Doyran, bayragi Tümer Apaydin’a devretti.

Arya Turistik Tesisleri'nde Görev Degisimi


Belediye isletmelerinde kaliteli hizmetin adresi haline gelen Arya A.S’nin yeni yönetim kurulu baskani Tümer Apaydin oldu. Yaklasik 2,5 yildir Arya A.S’nin yönetim kurulu baskanligi görevini büyük bir basariyla sürdüren Engin Doyran görevini Tümer Apaydin’a devretti. Engin Doyran’dan devraldigi görevi büyük bir titizlikle yürütecegini belirten Tümer Apaydin, “Degerli Engin Doyran’in Arya A.S’yi nereden nereye getirdigini çok iyi biliyoruz. Görevi kaldigi yerden ayni hassasiyetle yürütecegim. Emekleri için kendisine çok tesekkür ederim” dedi.



Arya A.S’deki görevini Apaydin’a devreden Engin Doyran ise “Göreve geldigimizde Arya A.S, kapali bir deposu bile olmayan borç bataginda bir sirketti. Bilgi birikimim, tecrübem, yönetim kurulu üyelerim ve özverili çalisanlarimizin degerli katkilariyla mali disipline ve marka degerine sahip bir sirket oldu. Aileme daha fazla zaman ayirmak için görevimi birakma karari aldim. Tümer Apaydin sahip oldugu tecrübe ve donanimla Arya A.S’yi daha iyi bir konuma getirecektir. Hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA