Aydin'da KGYS'ye Yakalanan 161 Sahis Uyarildi

Aydin genelinde araliksiz sürdürülen Korona virüs denetimleri kapsaminda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) tarafindan kurallara uymadigi tespit edilen 161 kisi uyarildi.

Aydin'da KGYS'ye Yakalanan 161 Sahis Uyarildi


Aydin Valiligi koordinasyonunda yürütülen çalismalar kapsaminda son bir haftalik denetim raporlari kamuoyu ile paylasildi. Valilik tarafindan yapilan paylasimda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarindan 21-27 Subat 2022 tarihleri arasinda kurallara uymadigi tespit edilen 161 kisi uyarildi.

Konu ile ilgili Aydin Valiliginden yapilan açiklamada, "Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarindan, ilimiz farkli noktalarinda Covid-19 tedbirleri kapsaminda tespit edilen ihlal görüntüleri ile ilgili olarak sevk edilen ekipler tarafindan toplam 161 sahis ikaz edilmistir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA