Türk Kizilay Pamukkale'de Bayrak Degisimi Yasandi

Türk Kizilay Pamukkale Subesinin seçimli olagan genel kurulunda, sube baskanligina Abdullah Sencan seçildi.

Türk Kizilay Pamukkale'de Bayrak Degisimi Yasandi


Türk Kizilay Pamukkale Subesi’nin olagan genel kurulu gerçeklestirildi.

Sube binasinda yapilan genel kurula Denizli Kizilay Sube Baskani Adem Salih Deniz, Merkezefendi Kizilay Sube Baskani Engin Boyaci ve Kizilay üyeleri katildi.

Tek listeyle yapilan genel kurulda, saygi durusu ve istiklal marsinin ardindan Kizilay Genel Baskani Kerem Kinik’in mesaji okundu.

Baskanlik görevine seçilen Abdullah Sencan, yaptigi ilk açiklamasinda; “Bizlere güvenen, destek veren üyelerimize çok tesekkür ediyoruz, layik olmak için bize tevdi edilen vazifeyi hakkiyla yapmanin gayretinde olacagiz. Insallah milletimizin ve dünya mazlumlarinin zor zamanlarini birlikte kolaylastiracagiz. Dünyada yasanan acilari, çaresizlikleri görmezden gelemeyiz” diyen Baskan Sencan; “Hepimiz üzerimize düsen insani vazifeyi yerine getirmek zorundayiz. Bu anlamda önemli bir vazifeyi üstlendigimizin farkindayiz. Bugüne kadar görev yapan tüm arkadaslarimiza, verdikleri hizmetler için çok tesekkür ediyoruz. Özellikle Pamukkale ilçemizde Ersin Erkan baskanimiz ve beraberinde görev alan yönetim kurulu üyelerine tesekkür etmek istiyorum. Çok güzel ve basarili islere imza attilar, hayirlara vesile oldular. Bizler de insallah ekip arkadaslarimiz ile birlikte aldiginiz bu bayragi daha yükseklere tasimak için var gücümüzle çalisacagiz” dedi.



Sube Baskanligina seçilen Abdullah Sencan’in yönetiminde Tahir Tokdemir, Riza Sahan, Irem Aydin, Hasan Karakuzu, Salih Ugur, Turgay Kahveci, Hüseyin Kenez, Mehmet Ali Kizgin ve Yilmaz Kuran yer aldi. Denetleme Kuruluna ise; Kadir Demir ve Alaeddin Aktas yer aldi.
Kaynak: İHA