Gürsu'nun Muhtarlari Mahallelerinin Ihtiyaçlarini Anlatti

Gürsu’nun gelisimi, mahalle muhtarlarinin katilimiyla düzenlenen toplantida degerlendirildi.

Gürsu'nun Muhtarlari Mahallelerinin Ihtiyaçlarini Anlatti
Gürsu Kaymakami Naif Yavuz, Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, Gürsu Ilçe Jandarma Komutani Ali Okan ve Gürsu mahalle muhtarlarinin katilimiyla düzenlenen toplantida, ilçenin ihtiyaçlari konusunda istisarelerde bulunuldu.

Gürsu Kaymakami Naif Yavuz, Gürsu’nun gelisiminde muhtarlarin çabalarinin önemine vurgu yaparak, ilçenin gelisimi için el birligiyle çalisan tüm kurumlara ve muhtarlara emekleri için tesekkür etti.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Hemsehrilerimizin beklentilerini en yakindan takip eden muhtarlarimizin fikirleri bizler için çok önemli. Gürsu’muzun gelisimi için hayata geçirdigimiz tüm projelerimizde ortak aklin süzgecinden geçirerek gerçeklestirdigimiz hizmetlerimizde, muhtarlarimizdan aldigimiz öneri ve talepler çok degerli. Muhtarlarimizla yaptigimiz toplantida, tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan konular, hemsehrilerimizin talepleri ve acil halledilmesi gereken hizmetler üzerine konustuk. Ilçemizin gelisiminde verdikleri emekler için tüm muhtarlarimiza tesekkür ediyorum “ dedi.

Gürsu Kaymakamligi’nca düzenlenen toplantida, Gürsu’nun çagdas kent kimligiyle gelisiminde öncelikli hayata geçirilmesi gereken hizmetler hakkinda istisarelerde bulunuldu ve güvenlik konulari görüsüldü.
Kaynak: İHA