Turkovac Asisi 28 Subat'ta Uzunköprü'de Uygulanmaya Baslayacak…

Yerli asi Turkovac 6 Subat 2022 Pazartesi itibariyla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde, uygulanmaya baslanmisti.

Turkovac Asisi 28 Subat'ta Uzunköprü'de Uygulanmaya Baslayacak…
Yerli asi Turkovac’in uygulamasi Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde 6 Subat 2022 itibariyle baslamisti. Ilk etapta randevusuz yapilmayan asiya ilk günden itibaren yogun bir ilgi olmustu. Edirne Saglik Müdürü Ishak Yildirim, Asi Uygulama Merkezi önünde gazetecilere yaptigi açiklamada, Turkovac asisinin randevularda görülmeye basladigini ve sadece 18 yas üzerine vuruldugunu hatirlatti.

Uzunköprü Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Onur Mert,Gazetemize Yerli asi Turkovac ‘in 28 subat 2022 Pazartesi günü Devlet Hastanemizde baslayacagini bildirdi.

Asimizi olalim, mesafeye dikkat edelim

Uzunköprü Devlet Hastanesi Bashekimi Onur Mert Yaptigi Açiklamada herkesi asi olmaya davet ederek, asinin en etkili silahimiz oldugunun altini çizdi. Gurur duydugumuz yerli ve milli asimiz olan Turkovac’in Uzunköprü’ye hayirli olmasini da dileyen Mert, “Asilarimizi olalim, kapali alanlarda sosyal mesafemize dikkat edelim ve maske takalim. Insallah yakin zamanda pandeminin sonlanacagi ümidindeyiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA