Baba Kiza Kanli Pusu Sonrasi Görüntüler Ortaya Çikti

Adana’da hareket halindeki otomobilde baba kizin silahli saldiriya ugrayip, babanin öldürülmesinden hemen sonrasina ait görüntüler ortaya çikarken, genç kadinin feryadi yürek dagladi.

Baba Kiza Kanli Pusu Sonrasi Görüntüler Ortaya Çikti
Edinilen bilgiye göre, olay 6 Subat günü merkez Çukurova ilçesi, Toros Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, kizini da yanina alan Kaya Erkara, 01 AGC 447 plakali otomobiliyle gezmeye çikti. Bir süre gezen baba kiz daha sonra Toros Mahallesindeki evine dönmeye karar verdi. Erkara, apartmanin girisine gelip otomatik kapiyi açtigi sirada motosiklet ile gelen iki kisi tabancayla ates etmeye basladi.

Erkara’nin bulundugu sürücü camina defalarca ates eden zanlilar 6 yasindaki kiz çocugunun oldugu arka cama da iki el ates edip kaçti.

Çevrede olayi gören vatandaslar durumu polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri elinden vurulan kiz çocugunu hastaneye kaldirirken, Erkara’nin hayatini kaybettigini belirledi.

Cinayet polisleri ise olayla ilgili çalisma baslatti. Polis kaçan iki süphelenin yakalanmasi için belirlenen adreslere baskin yapti. Bu arada, olay yeri inceleme ekipleri yaptigi çalismada otomobil sürücü kisminda 28 kursun girisi tespit edildi. Bu yasanan olayin hemen ardindan çekilmis görüntüler ortaya çikti. Görüntülerde Erkara’nin esinin olay yerine gelerek feryatlar içinde gözyaslarina bogulmasi yürekleri dagladi.

Polis ise zanlilari yakalamak için operasyonlarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA