Türkiye'nin Köklü Çikolata Markalarindan Sagra, Metaverse'de

Gelecegin dünyasi Metaverse’de yerini alan büyük markalara Sagra da katildi. Sirket, dijital evrende teknoloji ve satis odakli projeler gelistirecek, tüketicilere farkli deneyimler yasatacak bir platform olusturacak.

Türkiye'nin Köklü Çikolata Markalarindan Sagra, Metaverse'de


Türkiye’nin 85 yillik köklü çikolata markasi Sagra, son dönemde dijital ödeme, dijital altyapi kurulumu, yazilim gibi teknoloji yatirimlariyla dikkat çeken OYAK’in gücüyle önemli bir adim atiyor. Sirket, çikolatayi Türkiye’den Metaverse’e tasiyan ilk markalardan oluyor. Dünyanin yasadigi teknoloji devriminin sonuçlarindan biri olan Metaverse’de fabrika açmaya hazirlanan sirket, dijital evrende teknoloji ve satis odakli projelerle yer alacak. Ayrica tüketicilere farkli deneyimler yasatacak bir platform kurulacak.

Sirket, OYAK Grup Sirketleri’nde devam eden yolculugunda yenilikçi ve teknolojik adimlarla büyüyor. Gelecege yönelik yatirimlar yapan Sagra, teknoloji ve dijital çagin tüm yeniliklerini tüketici deneyimine çevirmeyi amaçliyor. Metaverse’de yerini almaya hazirlanan sirket; Tadelle, Sarelle ve Gol markalarini çok yakinda gelecegin dünyasinda dijital kullanicilarla bulusturacak.
Kaynak: İHA