Nilüfer Pazarlari Yine Örnek Olacak

Nilüfer Belediyesi, ilçedeki pazar yerlerinin kullanimi ile ilgili Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi ve Bursa Yaymacilar Odasi ile birlikte yaklasik 3 bin pazarciyi ilgilendiren iki ayri protokole imza atti. Protokol ile birlikte Nilüfer’in örnek pazar yerlerindeki hizmet kalitesinin artarak devam etmesi hedefleniyor.

Nilüfer Pazarlari Yine Örnek Olacak
Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, ilçedeki pazar yerlerinin kullanimi ile ilgili olarak Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi ve Bursa Yaymacilar Odasi baskanlariyla Nilüfer Belediyesi adina protokol imzaladi. Baskan Turgay Erdem ile birlikte Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi Baskani Ahmet Refik Aksu ve Bursa Yaymacilar Odasi Baskani Fahrettin Tüccaroglu’nun imza koydugu protokol töreninde Nilüfer Belediyesi Baskan Yardimcisi Adem Vural, Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi Baskan Yardimcisi Ergin Birdal ve Nilüfer Belediyesi Zabita Müdürü Mehmet Ege de hazir bulundu.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Baskanlik makaminda imzalanan protokolle, ilçe sinirlari içinde haftanin belirli günlerinde kurulan 30 sebze ve meyve pazari ile 5 giyim pazarinda, tüketici memnuniyeti ile birlikte ürün ve pazar donatilarinin kalitesini artirilmasi hedefleniyor. Protokol, denetimin sürdürülebilirligini, pazarcilarin tüketiciyle saglikli ve güvenli ürün satisinin saglanabilmesini de kapsiyor. 2022 yili boyunca geçerli olacak protokol ayrica tüketici ve pazarci esnafini çevre uyumu, estetik ve çagdas yasam kosullarinin saglandigi semt pazarlarinda bulusturarak, pazar yerlerindeki atiklarin düzenli bir sekilde toplanmasini da hedefliyor.
Kaynak: İHA