Baskan Gürkan Açiklamasi 'Bölgemizi Tüm Potansiyelleri Ile Kalkindiracagiz'

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, il baskan yardimcilari ve ilçe koordinatörleri ile birlikte dört dag bölgesi ilçesinin teskilatlari ile toplantida biraraya geldi.

Baskan Gürkan Açiklamasi 'Bölgemizi Tüm Potansiyelleri Ile Kalkindiracagiz'
AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, Milletvekili Osman Mesten, Il Baskan Yardimcilari Mustafa Yavuz, Kamil Bayramiç, Gülten Dogrul ve ilçe koordinatörleri, Orhaneli, Keles, Harmancik ve Büyükorhan ilçe baskanlari, yönetimleri ve ilçe belediye baskanlarinin katilimlariyla gerçeklestirilen toplantiyla bölge halkinin ve teskilatlarinin talep ve ihtiyaçlari ile bölgenin durumu masaya yatirildi. Toplantidan önce geçtigimiz günlerde Ramazan Ay baskanliginda kurulan yeni Harmancik ilçe yönetimini ziyaret eden Baskan Gürkan ve beraberindeki heyet, ilçe yönetiminin görevlerinin hayirli olmasini temenni ederek, basarilar diledi. Harmancik Eko Tesisleri’nde dag bölgesi ilçelerinin yönetimlerinin katilimlari ile gerçeklestirilen toplantida konusan AK Parti Il Baskani Davut Gürkan, dag bölgesi ilçelerinin partilerinin kurulusundan bu yana her seçimde yüksek oy oranlari ile davalarina destek verdigini dile getirdi.

Davut Gürkan, dag bölgesi ilçelerinin halkinin ve teskilatlarinin desteklerinden aldiklari güçle bölgenin her alanda kalkinmasi, sorunlarin ve taleplerin çözümleri için merkezi hükümet ve bakanliklar nezdinde çalismalarin sürdürüldügünü anlatti. Gürkan, bölgeye ulasimi daha da kolaylastiracak olan, çalismalari araliksiz süren tünel ve yol çalismalarimiz sonlandirildiginda, dag bölgesi ilçelerinin potansiyellerinin daha fazla ortaya çikacagini ifade etti.

Baskan Gürkan, “Her alanda yapilacak yeni yatirimlarin önünü açacak olan çalismalarla birlikte dag bölgesi ilçelerimiz kendine has dogal zenginlikleri ile ekonomik potansiyelleri ile birlikte bir cazibe merkezi haline gelecek. Hep birlikte bölgemiz ve Bursamiz için çalisiyoruz, çalismaya da devam edecegiz. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Kurulusundan bu yana ülkemizin gelecegi için tas üstüne tas koyan partimizin su ana kadar girdigi ve zaferlerle ayrildigi tüm seçim süreçleri önemliydi ancak 2023 tüm hizmetlerimizin çatisini olusturacak, Türkiye’nin güçlü gelecegine giden yolda adimlarimizi hizlandiracak bir süreç olacak. Bu süreçte her zaman oldugu gibi milletimizin ferasetine ve siz degerli dava arkadaslarimizin her geçen gün büyüyen davasina ve ülkesine hizmet sevdasina güveniyoruz ve bu sevdanin daha birçok seçim zaferini getirecegine inaniyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ise AK Parti hükümetleri dönemlerinde Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in ülkenin önüne serdigi vizyon sayesinde Türkiye’nin artik bölgesinde ve dünyada gündem belirleyen, söz sahibi bir ülke haline geldigini söyledi.

Milletvekili Osman Mesten, Türkiye’nin 20 yildir kazandigi ivmenin, ülkeye yapilan hizmetlerin 2023 seçimlerinde alinacak seçim zaferi ile taçlandirilacagini belirterek, dag bölgesi ilçelerinin her zaman oldugu destekleri ile zafere giden yolda yanlarinda olacagina olan inancini dile getirdi.
Kaynak: İHA