Baskan Akkaya Dikis Nakis Kursiyerleriyle Bir Araya Geldi

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediye Baskani Salih Akkaya, ilçedeki açilan dikis nakis kursiyerlerini ziyaret ederek, çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Baskan Akkaya Dikis Nakis Kursiyerleriyle Bir Araya Geldi
Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, ilçede yasayan herkesin sehrin yönetiminde söz sahibi olabilmesi amaciyla baslattigi çalismalar kapsaminda ziyaretlerini sürdürüyor. Aksehir Sehit Osman Aydogan Halk Egitimi Merkezi’ne bagli olarak Aksehir Hüseyin Tekiner Ilkokulu binasinda açilan dikis nakis kursundaki hanim kursiyerleri ziyaret eden Baskan Akkaya, hanimlarin yaptiklari el emegi göz nuru çalismalari inceleyerek idarecilerden de bilgiler aldi. Baskan Akkaya ayrica kursiyer hanimlarin Aksehir’de yapilmasini istedikleri hizmetleri, projeleri ve talepleri dinledi.

Baskan Akkaya’nin ziyaretine; Aksehir Ilçe Milli Egitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloglu, Aksehir Sehit Osman Aydogan Halk Egitimi Merkezi Müdürü Ismail Tunçez, Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel, Aksehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ismail Kiyici, Hüseyin Tekiner Ilkokulu Müdürü Muhammet Çakir ve AK Parti Aksehir Kadin Kollari Baskani Ayse Gülcü’de eslik etti.

Kurs gören hanimlarin ardindan ilkokulda ögrenim gören çocuklarin siniflarini ve anasinifini da ziyaret eden Baskan Akkaya, çocuklara kek ve meyve suyu ikrami yapti. Çocuklara bol bol kitap okuma, düzenli ve disiplinli çalisma tavsiyesinde bulunan Baskan Akkaya onlarin isteklerini de dinledi.
Kaynak: İHA