Vali Isik Açiklamasi 'Bagimlilik Yapici Madde Kullanimini Tamamiyla Bitirecegiz'

Karaman’da 2022 yilinin ilk Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Vali Mehmet Alpaslan Isik baskanliginda gerçeklestirildi.

Vali Isik Açiklamasi 'Bagimlilik Yapici Madde Kullanimini Tamamiyla Bitirecegiz'
Gündemde yer alan konular ve bir önceki toplantida alinan kararlara iliskin olarak Il Saglik Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen sunumun ardindan Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi tarafindan yapilan sunumlarda bagimlilikla mücadele konusunda yapilan çalismalar ve alinan tedbirleri içeren çalismalar katilimcilarla paylasildi. Madde bagimliliginin toplum sagliginin korunmasina yönelik olarak gençligimizi ve toplumumuzu tehdit eden önemli bir sorun oldugunu belirten Vali Mehmet Alpaslan Isik, özellikle ülkemizin gelecegi olan gençleri ve gençligimizi olumsuz yönde etkileyen bu sorunun çözümü için topyekûn seferberlik içerisinde hareket edilmesi gerektigini ifade etti.

Madde bagimliligi konusunda ilgili tüm kurumlarimiz tarafindan sürdürülen mücadelenin etkin bir sekilde sürdürüldügünü belirten Vali Isik, “Çocuklarimiz ve gençlerimizin zararli aliskanliklardan, bagimlilik yapici maddelerden korunmasi amaciyla uyusturucu kullanimini tamamiyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlilikla sürdürecegiz” dedi.

Genis bir katilimla gerçeklestirilen toplanti görüs ve temennilerin ardindan sona erdi.

Valilik Karamanoglu Mehmetbey Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Vali Mehmet Alpaslan Isik’in yani sira Belediye Baskani Savas Kalayci, Vali Yardimcisi Mehmet Özmen, Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, Il Jandarma Komutani Mustafa Çetinkaya, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluslari temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA