Izmir'de Paylasimlari Tepki Çeken CHP'li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur Partisinden Istifa Etti

Sosyal medya hesabi üzerinden bir kadinin fotografini kullanarak zeytinyagi fiyatlarina dikkat çektigi paylasim yogun tepki çeken CHP’li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur partisinden istifa etti.

CHP’li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur’un, sosyal medya hesabi üzerinden bir kadinin fotografini kullanarak zeytinyagi fiyatlarina dikkat çektigi paylasim yogun tepki aldi.

Uygur, paylasiminda, “Su sadelige, su tada, su durusa, su zerafete bakar misiniz? Insanin adeta çitir çitir yiyesi geliyor. Tavada yapacaksiniz. Tavanin içerisine koyunca kisik ateste çitir çitir ses getirecek. Adeta bir asalet timsali. Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kivrimlari muhtesem. O sisenin içinde durusundaki sadelige bakin. Bence Ayvalik yöresi zeytinyagi ve 0 asit. En az 100 TL’dir litresi. Gerçekten muhtesem degil mi? (Siz ne zannetmistiniz ki?)" ifadelerini kullandi.

Bu paylasim sonrasi çok sayida kisi meclis üyesine tepki gösterdi. Tepkiler sonrasinda Uygur, partisinden istifa ettigini sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama ile duyurdu. Uygur, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, " Millet Ittifaki’nin ortagi IYI Parti listesinden girdigim, ittifakin devami için CHP Meclis üyesi olarak devam ettigim ve 3 yildir güzel dostluklar edindigim CHP üyeliginden sürecin getirdigi sorumluluklar ve gördügüm lüzum üzerine istifa etmis bulunuyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA