Kusadasi'nda Buz Pateni Keyfi

Kusadasi Belediyesi tarafindan Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda hizmete sunulan sentetik buz pateni pistine ilgi yogun oldu. Aileleriyle birlikte piste gelen çocuklar, buzda kayarak keyifli dakikalar yasadi.

Kusadasi'nda Buz Pateni Keyfi


Kusadasi Belediyesi tarafindan kentteki sosyal hayata yeni bir soluk getirmek için açilan sentetik buz pateni pistine, Kusadalilar büyük ilgi gösterdi. Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda toplam 130 metrekarelik alana kurulan pisti aileleriyle birlikte ziyaret eden çocuklar, uzman egitmenler gözetiminde buzda kaymanin püf noktalarini ögrendi. Pistin 20 gün boyunca hafta içi 12:00-20:00, hafta sonu ise 11:00-20:00 saatleri arasinda kullanima açik oldugu belirtildi.

Arkadaslariyla birlikte buz pistinde paten kaymaya gelen Alya Batuhan "Daha önce bir kere buzda paten kaymistim. Hafta sonumuza renk kattigi için Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e tesekkür ediyorum. Çok güzel ve keyifli dakikalar geçirdim” dedi.

Buz pateni yapmayi çok sevdigini belirten Hüseyin Çinar da "Ailemle birlikte hafta sonu tatili yapmak için Kusadasi’na geldik. Cumartesi günümü spor yaparak geçiriyorum. Çok mutlu oldum” diye konustu.

Kaynak: İHA