TEKSIN Üzerinden Baskan Seçer'e Ulasti, Yeni Hindisine Kavustu

İçel Büyüksehir Belediyesi, TEKSIN üzerinden Baskan Vahap Seçer’e mesajini ileten Sema Nur Dogan’in talebini hizla yerine getirdi. Besledigi hindisi kaybolan Dogan, Büyüksehir Belediyesinden hindi talebinde bulundu. Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, temin ettigi hindiyi Dogan’a hizla ulastirdi.

TEKSIN Üzerinden Baskan Seçer'e Ulasti, Yeni Hindisine Kavustu
İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, merkez Toroslar ilçesi Turunçlu Mahallesindeki evinin daminda besledigi hindisi kaybolan Sema Nur Dogan’in ailesiyle birlikte yasadigi eve hüzün çöktü. Aileden bir birey olarak gördükleri hindinin üzüntüsünü yasayan Dogan ailesi, Baskan Seçer’den bir talepte bulundu. “Mesaj atmak istedim, ‘sansimi deneyeyim’ dedim. Hemen döndüler bana” diyerek, TEKSIN üzerinden mesajini Baskan Seçer’e ilettigini belirten Sema Nur Dogan, yeni bir hindiye kavusmanin mutlulugunu yasadi.

“Çok üzüldük, çok agladik. Bizden biri gibiydi”

Hindisinin kayboldugu günü anlatan Dogan, “8 Subat Sali günü annemle hindinin yemini almak için disari çiktik. Eve geldik, babam yemini verdi saat 17.00’de. Yemini verdikten sonra kapisini da kapattik. 17.30’da babam tekrar yukari çikti. Hindi yoktu. Kapi da açikti. Kaçti veya kaçirildi” dedi.

Hindisini özenle besledigini belirten Dogan, “Mesaj atmak istedim Vahap Seçer baskanima, ‘sansimi deneyeyim’ dedim. Çok seviyorduk. Sabah aksam çikip bakiyorduk. Çok üzüldük, çok agladik. Alistik, çünkü bizden biri gibiydi. TEKSIN’e basvurdum, sansimi denedim, oldu, çok tesekkür ederiz. Çok mutluyum” diye konustu.



“Talep bize ulastiktan sonra hemen harekete geçtik”

Büyüksehir Belediyesinde görevli Sosyal Hizmet Uzmani Mustafa Gönen Dabak ise kendilerine ulasan talebi hizla yerine getirdiklerini vurgulayarak, “Sema Nur Hanim, TEKSIN uygulamasi üzerinden bir taleple ulasti. Çok sevdigi bir hindisi varmis, onu kaybetmis ve üzüntüsünü dile getirerek basvuru yapmis. Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi olarak bu talep bize ulastiktan sonra hemen harekete geçtik. Kendisi su an bize çok mutlu oldugunu söyledi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA