Müdür Dündar Ve Baskan Akçadurak Incelemelerde Bulundu

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Orman Bölge Müdürü Birol Dündar ve Belediye Baskani Muharrem Akçadurak tarafindan Ilica’da bulunan Gediz Termal Tatil Köyü Projesi ve Mesire Yeri Kurulmasi Planlanan Ormanlik Alanda inceleme gerçeklestirildi.

Müdür Dündar Ve Baskan Akçadurak Incelemelerde Bulundu
Inceleme öncesi Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’i makaminda ziyaret etti.

Ziyarette, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimcisi Mustafa Arpaci, Gediz Orman Isletme Müdürü Mustafa Merih Aydin ve Orman Mühendisi Isa Kolay’da yer aldi.

Bölgenin en önemli termal ve kayak merkezi olan Muratdagi Termal Kayak Merkezi’nde yürütülen ve planlanan projeler üzerinde görüs alisverisinde bulunulan ziyarette, Muratdagi’nin gelisimi ve degisimi için gündeme dair konular ele alindi.

Belediye ziyareti sonrasinda Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar ve Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, yakin tarihte hizmete sunulacak olan Gediz Ilica Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi’nde yerinde inceleme yaparak istisarelerde bulundular.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Akçadurak, nazik ziyaretleri için Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA